Bestelling ging snel, prima webshop helaas duurde de bezorging met post.nl bijna een week, maar daar kan castelijn niks aan doen. Communicatie over en weer uitstekend.
Hoi, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en communicatie. Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Levering stond 2-5 dagen en inderdaad dag 5 geleverd. Was niet wat we verwachten van een zomerjas was meer een dun overhemd en daar vond ik het teveel geld voor ondanks dat het afgeprijsd was van € 249,00 voor € 199,00… Jammer .
Hoi, Bedankt voor je beoordeling en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de jas niet aan je verwachtingen voldeed. We proberen onze producten zo duidelijk mogelijk te beschrijven, maar nemen je ervaring zeker mee. Fijn dat de levering verder binnen de beloofde termijn is gegaan. Mocht je vragen hebben of iets willen ruilen, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Mooie jurk. Snel bezorgd. Persoonlijk kaartje en attentie erbij.
Hoi, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je review! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Broek is prima en zat netjes verpakt. 10/10 Waar het misgaat is bij postNL en de aan te vinken bezorgwijze. Aangezien er door verkoper gevraagd wordt te tekenen kan de optie bezorgautomaat niet. Die optie staat er op de website wel bij: resultaat is dat de broek niet de volgende dag maar pas een week later in mijn bezit komt omdat hij door postNL pas op dat moment eindelijk afgeleverd werd bij een afhaalpunt (met gebruikelijk een rij en 15 minuten getimede wachttijd). Geen reclame voor verzending via postNL.
Hoi, Bedankt voor je review en je heldere feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de broek! We waarderen je input zeer. Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Leuke contacten met eigenaresse, personeel, mooi advies, goed gepast, goed vermaakt, heerlijke koffie, .......kortom een sluitend goed geheel Castelijn uit Beek, niet alleen "gezellig" in de marketing uitingen maar ook gewoon doen!! Prima toch!!
Hoi, Bedankt voor je fijne beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en aanpak! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Ik kocht hier een specifiek model jeans dat nog alleen hier in mijn maat verkrijgbaar was. Mijn ervaring is goed, broek werd snel verzonden
Hoi, Bedankt voor je positieve feedback. We hopen je snel weer te zien in de webshop of winkel! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Mooie winkel met kwaliteit kleding. Goede service
Hoi, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn dat alles naar wens was! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Professionele hulp
Hoi, Leuk om te lezen, dankjewel voor je positieve review. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Ik was laatst in de winkel en werd ik heel goed geholpen en ze gaf mij hele goede adviezen. Moet zeggen dat ik dat wel een tijdje niet meer had meegemaakt. Kende deze verkoopster nog niet. Heel tevreden dus.
Ik ben zeer goed geholpen, ik heb een kleine maat maar er werd net zolang gezocht totdat er iets naar mijn zin werd gevonden.
Hoi, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je een prettige ervaring had bij ons. Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Gezellige kledingwinkel met passie voor kwaliteitskleding én service!!!
Ik word altyd goed geholpen met de juiste dingen. Ik kom er graag en vind altyd de juiste dingen. Deze winkel is een aanrader
Leuke kleding fijn personeel goed kleding advies kom er graag
Hoi, Wat fijn om te horen, bedankt voor je feedback! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Gezellige winkel. Mooie kwaliteit . Vriendelijke verkoopster.
Hoi, Bedankt voor je reactie en het delen van je ervaring. Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Er werddirect actie ondernomen, nadat er geconstateerd werd dat de maat die ik besteld had niet aanwezig was . Ik werd op de hoogte gehouden en er werd ook mijn mening gevraagd . Het heeft dan wat langer geduurd dan normaal, maar de bezorging duurde niet erg lang . Zelfs een attentie ontvangen bij de bestelling, waar ik al voor bedankt heb . Zeer tevreden over dezefirma. Hartelijke groet ingrid Patelski
Hoi, Bedankt voor je feedback, dat waarderen we zeer! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
We waren voor de eerste keer in deze winkel en uitstekend behandeld ,daar wij van Landgraaf afkomstig zijn komen we zeker nog eens terug.
Hoi, Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
V
Hoi, Dankjewel voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
vriendelijk ontvangst en goede informatie door medewerkster
Prima kledingzaak
Hoi, Dankjewel voor je positieve reactie, graag tot ziens! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Fijne verkoper,nam de tijd.
Hoi, Dankjewel voor je positieve feedback. We waarderen het! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Heel fijn en goed geholpen. En heel vriendelijk.
Hoi, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Dankjewel! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Prettig winkelen in een goede ruimte.Grote keuze in kleding.
Hoi, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Dankjewel! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Heel veel merken voor ieder wat wils
Hoi, Bedankt voor je positieve review. We waarderen het zeer! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Het product is geleverd zoals ik had besteld. Keurig in de verpakking, helemaal niks mis mee. Ik vond alleen dat het qua bezorging te lang duurde. Ik heb het op maandagavond besteld en kreeg het pas dinsdag een week later binnen. Dat is het enige min puntje! Voor de rest gewoon goed!
Hoi, Bedankt voor je beoordeling en je duidelijke feedback. Fijn dat je tevreden bent over het product en de verpakking. We nemen je opmerking mee! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek
Hoi, Bedankt voor je fijne reactie en beoordeling! Groetjes, Tom Castelijn mode Beek