Hoi, Bedankt voor je beoordeling, hier zijn we blij mee! Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Groetjes, Anouk Castelijn mode Beek
Fijne medewerkster die meedacht en kundig advies gaf. Voldoende keuze en kwalitatieve producten.
zeer prettige collega die mij mij voor de eerste hielp en op een zeer relaxte wijze. Ik kwam voor een kostuum. Collega kwam hulpvaardig en deskundig over. Zij woonde in Elsloo of Stein, ere aan wie ere toekomt.
Sommige dames zijn erg koel en lopen weg als je een broek past in de paskamer en dan bezig zijn met een andere klant waarop je staat te wachten dat je nummertje weer aan de beurt is dat je broek wordt afgespeld. Er was een moment dat ik bijna was weg gelopen !!! Dit was niet de eerste keer, ik kom hier vooral vanuit Brunssum omdat mijn merken zoals PME en Vanguard hier ruim voorradig zijn .
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service van de medewerkers en de kwaliteit van de kleding. Excuses dat het soms iets langer duurt voordat u de hulp ontvangt. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling! We proberen namelijk iedereen zo snel mogelijk te helpen. Groetjes, Anouk Castelijn mode Beek
Mooie en veel merken kleding van goede kwaliteit.
Als ik iets nieuw moet ga ik eerst naar Castelijn. Ik ben Yaya fan, en someday en opus. Bij castelijn hebben ze een uitgebreide collectie voor mij in de buurt. Anders moet ik naar mstrt. Gezellige aankleding, behulpzaam en eerlijk personeel wat me advies geeft. Ga zo door!!
Goed bereikbaar, goed advies, goede prijs/kwaliteit en service
We komen hier al jaren, sfeervolle kledingzaak, prima service.
Een mooie collectie, vriendelijke medewerkers en achteraf een heerlijke koffie met wat lekkers. Die smaakt heerlijk na al dat passen
Als klant krijg je de ruimte om rustig in de winkel rond te kijken. Heb je advies nodig krijg je een goed advies ook als dat betekend dat het niet goed staat of zit. De kleding is van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Minder prettig viond ik dat bijvoorbeeld herenjassen niet op 1 plek hangen maar door de winkel verspreid. Na een aantal bezoeken aan de winkel in Beek ben ik er aan gewend.
Hoi, Bedankt voor je beoordeling, hier zijn we blij mee! Dat maakt het soms misschien lastiger zoeken naar een nieuwe jas inderdaad. Vaak zijn het dan jassen van verschillende merken, die in de buurt van het merk zelf liggen. In ieder geval veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Groetjes, Anouk Castelijn mode Beek
Beste, Met genoeg keuze en vriendelijk behulpzaam personeel. Met als afsluiter een kop koffie van de zaak. Dat voelt als welkom. Ga zo door met jullie vriendelijkheid en eerlijke mening wat we we aandoen. Met vriendelijke groet, Ine
leuke bediening ben goed geholpen
Mooie jas voor mijn man gekocht en we zijn goed geholpen
Zie hierboven.
Winkel goed verzorgd en vriendelijk personeel!
De moeite waard om te winkelen
Wederom goed geslaagd bij Castelijn. Fijn geholpen en een goede service (korter maken van broeken).
Prima geholpen!
Goed geholpen door vriendelijke verkoopster
Je wordt er als klant uitstekend behandeld en niet als nummer. ook goed advies in je keuze het staat mooi of nee toch niet doen. we komen graag terug .
Mooie zaak voor elk wat wils!
Er is een mooie collectie, voor ieder wat wils. Personeel is vriendelijk, wel heb ik al een aantal keren gehad dat er niemand kwam ondersteunen als ik aan het passen was. Terwijl ik dan wel naar iemand uitkeek. Verder vind ik kleding soms erg gekreukeld erbij hangen
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je het zo ervaren hebt. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest! We proberen namelijk iedereen te voorzien van onze service. Wij zullen hier voortaan op letten. Groetjes, Anouk Castelijn mode Beek
Fijne winkel Beter dan janssen noy Vriendelijke personeel En daar gaat het om!!
Prima vriendelijk personeel, dat altijd voor ons klaar staat . Met een eerlijke kijk op onze aankopen . Genoeg merk / Mode keuze in de zaak voor Vrouwen en Mannen . Chapeau …
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en gratis koffie of iets te drinken top service