Heel fijn en leuk personeel

Wordt altijd goed en deskundig geholpen. Enthousiast personeel

Geen tijd voor de klant.

Drie verkoopmedewerkers waren bezig met 1 klant.

Kwaliteitskleding ruime keuze en fijne service van het personeel

Mooie winkel

Mooie winkel met verschillende merken en voor iedere leeftijd. Goeie service en altijd een lekker kopje koffie. Je parkeert voor de deur altijd fijn vooral voor oudere mensen.

Topwinkel, vriendelijk en professioneel personeel

Topwinkel. Goede service. Zeer veel merken en groot aanbod. Vriendelijk personeel en leuke koffiehoek. Goede grote p mogelijkheid Winkel voor alle leeftijden en alle maten.

Mooie winkel met vakkundig personeel

Verkopers gaven goed advies

Wederom positief

Ik blijf het jammer vinden dat Market Eight niet meer zijn eigen, afwijkende smaak volgt. Het was echt een verrijking van jullie aanbod passend bij mijn smaak. Ik begrijp de achtergrond om er een outlet van te maken, hopelijk op de lange termijn ‘back to normaal’.

Mooie collectie

Uitstekend geregeld

Goede prijzen en leuk assortiment

Altijd top service!

Wederom top service!

Mooie overzichtelijke winkel met behulpzaam, adviserend en vriendelijk personeel

Zie bovenstaand

Super fijn

Prettig winkelen, vriendelijke hulp, veel keus in verschillende prijsklasse! Mogelijkheid voor koffie

Nette winkel, veel op voorraad en vriendelijk personeel

ik draag allen maar PME, ik heb deze winkel gevonden via internet. hebben veel PME producten op voorraad, nette bediening, goede uitleg indien iets niet past bij aankoop. kunnen altijd iets voor je bestellen. alles is perfect.

Alles naar wens!!!

Ga zeker een keer nog wat bestellen. Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit.

Aardige mensen in een mooie winkel met een fijn assortiment

Fijn winkelen met lekker kopje koffie.

Lekker op het gemakkie

Altijd goed en leuke koffie hoek

Mooie kollektie en een top team.

Mooie kollektie en een top team

Zoals altijd TOP!!

Ik kom er als vaste klant af en toe en altijd word ik vriendelijk geholpen, deze keer door Ruby. Goede service zonder poespas. De koffie moest ik deze keer overslaan wegens 'tijdgebrek'

Je wordt er altijd goed geholpen

Vriendelijke medewerkers en behulpzaam

Mooie winkel leuke kleren

Ik koop vaak kleding bij jullie ook mijn vriend vind er altijd wel leuke kleding. Maar er is boven een verkoopster die heel dominant en vervelend doet. Ik heb zelf snit en naad gevolgd maar wat zij soms zegt slaat nergens op. De manier waarop is soms heel onbeschoft. Als zij er staat koop ik boven niks. Heb de laatste keer wel twee vriendelijke verkoopsters gehad boven. Dus wil niet iedereen over een kam scheren.

Plezierig

Geweldig!

Geweldig? Echt wel! Wat een service en aandacht voor de klanten. Welkom advies, mocht je dat op prijs stellen en voortreffelijke kleding. Toch geen 10? Tsja, een beetje uitdaging moet er blijven, zo blijven ze hopelijk zo goed als ze zijn en dutten niet in........

Klant is nog koning

Het personeel is zeer klantvriendelijk. Altijd behulpzaam. Wat mij positief verrast had was het Feit dat ik 2 kledingstukken in de hand had en een medewerker me aanbood deze even vast te houden zodat ik mijn handen vrij had. Prettige winkel, daarom kom ik er zo graag.

Als je het bij Castelijn niet vindt,vind je het nergens….

Prachtige zaak, ten alle tijden een heel vriendelijk advies als je er om vraagt.

Gezellig winkels met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Zeer behulpzaam personeel, die alle tijd voor je nemen. Een ruimte keukengerei qua assortment en na afloop een heerlijk kopieën koffie.

71 Markt

Beek 6191 JK

046 - 4202050

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire