Heel attent, super service, perfect geleverd met veel aandacht

Zo leuk dat het pakket er prachtig uitzag en een mini toblerone bevatte. Snelle, goede service

Studio anneloes

Ik kreeg het los verpakt in een kartonnen doos, er zat geen plastic om de shirts heen. Ze waren gekreukt. En konden door het karton haaltjes inkomen. Het enige wat ze melde sorry.

Echt correct

Zowel de eerste levering ( foute maatkeuze op basis van maattabel PME ) als de tweede liepen zeer vlot. Terugbetaling 1e bestelling gebeurde zonder problemen. Ik koop nog … en met vertrouwen.

Uitstekend.

Lengtemaat 38 van een PME broek (geen spijkerstof) via de website besteld. De broek werd keurig verpakt enkele dagen later bezorgd. Castelijn, bedankt voor de goede service. Ik ben een tevreden klant.

Teleurgesteld na annulering complete bestelling

Een broek en een overhemd besteld. Door een fout in de voorraad werd de broek geannuleerd. Ik kreeg er wel netjes een mailtje van. Vervolgens meer dan een week afgewacht. Het overhemd bleek óók niet leverbaar. Daar werd ik wel netjes over gebeld. De afhandeling is correct, maar ik kan moeilijk zeggen dat ik tevreden ben. Je bestelt een set kleding en uiteindelijk heb je niets. Hierdoor is voor mij de drempel om nog eens iets te bestellen bij deze webshop erg hoog geworden.

Goedemorgen ik heb mijn broek op tijd deze was keurig op tijd maar paste niet dus weer retour

Snelle levering, ik heb helaas nog geen reacties gehad voor de retour Dat het geld op mijn rekening wordt gestort . Mvg.Hendrie

Veel te laat bezorgd

Ik had een polo shirt besteld voor mijn vriend zijn verjaardag maar kwam helaas veel te laat aan! Erg jammer!

top

snelle levering duidelijke website top merken prima service

Snel en perfect verzorgd en bezorgd

Snel en perfect verzorgd en bezorgd, kleine administratieve fout werd snel opgelost.

Wat werd beloofd, kwam men feilloos na

Betrouwbare webshop waar ik voorlopig klant blijf ❗️

alles volgens beschrijving en afspraak ontvangen

geen enkel probleem

Goede servvice

Afspraak nagekomen en juiste producten geleverd

Doen wat ze beloven.

Ik vind deze verplichting vervelend.

Matige probleemoplossing

Paket werd niet bezorgd. Dit gemeld en kreeg als antwoord dat het probleem waarschijnlijk bij Postnl zat. Ik moest afwachten. Dit heeft meer als een week geduurd. Broek kon ik niet meer meenemen op vakantie. Dus eerder aan de bel trekken bij Postnl

Zeer klantgericht

Ik had een jurk besteld bij Castelijn. Gelukkig hadden zij ‘m nog, overal was deze nml. uitverkocht in mijn maat. Op de dag dat het pakket eigenlijk geleverd moest worden via PostNL, bleef de bestelling weg. (Via ap PostNL zou die die dag geleverd worden, daarna in PostNL ap werd alles doorgestreept) Heel netjes vond ik in mijn mail een berichtje van Castelijn dat mijn pakketje onderweg was, alleen vanwege problemen met PostNL had het vertraging opgelopen. Heel fijn dat ik zo op de hoogte werd gehouden! Het pakket was er gelukkig de dag er naar, mooi verpakt en met wat zoetigheden erbij, super klantgericht. Complimenten!!!

Na twee weken nog niets ontvangen

Twee broeken besteld. Na een week maar eens gebeld. Medewerkers zijn zeer professioneel, bellen ook keurig tot twee keer toe terug, maar heb nog steeds niets binnen (nu twee weken geleden)

Zijn goed passende broeken van Com 4

Gewoon netjes alles afgehandeld

alles ok

Uitstekende verzorging keurig in gepakt en bezorgd

Goed. Levering en afronding.

Fantastisch en snelle levering

Pakketje werdt mooi en netjes afgeleverd, en leuk dat er nog een lekker chocolaatje was toegevoegd. Helemaal top.

het was netjes verstuurt

alles netjes geregeld

Altijd eerlijk en klantvriendelijk

uitstekend

goed personeel en behulpzaam.

Mooie winkel, mooie spullen erg leuk personeel voor wie niets teveel is en…..heerlijke koffie

Markt 71

6191 JK Beek

046 - 4202050

Over Castelijn Fashion & Denim

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Studio Anneloes). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekocht kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio!