Snelle afhandeling en bezorging

Gewoon goed

Bedrijf leverd binnen de tijd dat ze zeggen ... kleding is netjes ingepakt.. de twee Tony chocolony mini's waren een verrassing

Hele goede service en snelle levering top en nog eens top.

Geweldige winkel!

Castelijn heeft een hele grote collectie herenkleding van casual tot gekleed. En ik vind er de meeste van mijn favoriete merken. De keuze is groot en je wordt er super geholpen.

Te weinig inzicht verkopers

Bij binnenkomst een vraag stellen,goede middag, van kan ik u helpen Zo kan ik antwoorden van wat ik zoek. Ik had het gevoel van een weet iets en de ander niet. Slecht advies, heb zelf maar doorgezocht

Goed geholpen

Netjes ,vriendelijk goed advies

vriendelijk personeel uitgebreide collectie heel nette zaak ! Personeel is vakkundig en hulpvaardig , vooral klanten vanaf 35+ zullen zeker slagen en waarderen het ervaren personeel enorm

Mooie merken en fijn geholpen

Kom graag naar Beek voor 2 winkels waarvan Castelijn 1 is.

Goed gedaan

Als je het pakketje binnen krijgt ziet het er verzorgd uit.goed verpakt in nette doos.

Goede service, klantgericht, vriendelijk, met de gezelligheid van kopje koffie!!!

Pme jas gekocht tegen beste prijs en snel geleverd

Professioneel bedrijf

Ben vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen

Goed geholpen. Doen alle moeite.

Nu de 2de keer bezocht. Ook nu weer goed geholpen. Doen echt moeite. Gratis korter maken is ook heel fijn. Blijf behulpzaam. Dat mis ik tegenwoordig vaak bij andere winkels.

Warme en vriendelijke uitstraling bij binnenkomst

Verkoopster herenafdeling toonde veel empathie, hetgeen wij zeer waarderen! En daardoor ook relaxt de nieuwe outfit gekocht. Na aankoop een lekker kopje koffie!Hier voel je je" thuis"

Gezellige en goed gesorteerde winkel

Betrokken personeel zonder opdringerig te zijn. Klantvriendelijk en goede service. Groot assortiment. Goede kwaliteit.

Fijne kwaliteit snel geleverd

Mooi assortiment, goed geholpen.

Mooi assortiment, goed geholpen.

Goede service.

Goed geholpen en prima service.

goed professionele hulp, vriendelijk

Leuke kleren gekocht, mede dankzij de klantvriendelijke verkopers die weten waar ze over praten en gevoel hebben voor waar je naar op zoek bent Aanrader

Heel fijne winkel!

Veel keus, veel stijlen, mooie kleding én zeer vriendelijk personeel.

Vriendelijke en vakkundige uitleg over leer.

Gastvrij , ontspannen sfeer en heerlijke koffie .

Top ervaring. De gehele beleving inclusief aangeklede kop koffie na het shoppen laat zien dat de familie Castelijn alles in het werk heeft gesteld om hun klanten optimaal te bedienen . Zeer goede service !

Goed advies

Het is fijn dat je kostenloos voor de deur kunt parkeren. En je wordt door iedereen goed geholpen.

Goede service vanaf de eerste klik tot de bezorging

Goede service vanaf de eerste klik tot de bezorging

Alles klopt

Goed en snel

Markt 71

6191 JK Beek

046 - 4202050

Over Castelijn Fashion & Denim

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Studio Anneloes). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekocht kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio!