Fijn geholpen door personeel

Vriendelijk

Top winkelen bij Castelijn

Het winkelen bij Castelijn is altijd een feest.Mooie gevarieerde collectie voor elke leeftijd en stijl. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom wij komen er graag.

Vriendelijk en goed geholpen

Tevreden over vriendelijke verkoopster. Kleding meteen afgespeld, aangepast en na enkele dagen klaar.

Werkelijk keurig!

Ik had een blouse online besteld. Die kwam in een mooie doos met een briefje en pen erbij. Echt een kadootje als de postbode het je overhandigd. Helemaal blij mee. Top!

Plezierig gewinkeld

Wij konden ontspannen en in alle rust winkelen. Was heel fijn en voor herhaling vatbaar. Leuk personeel!

Warm, vriendelijk, geweldig aanbod

5 jaar geleden stapte ik voor het eerst deze winkel binnen. Wat me opviel was het grote assortiment van alle favoriete merken bij elkaar. De medewerkers zijn allemaal even aardig, zijn eerlijk en geven leuke adviezen. In de loop der jaren heb ik zelfs mijn favoriet, zij weet wat bij me past en zij tovert altijd een mooie outfit te voorschijn. Na afloop krijg je altijd een heerlijke kop koffie alsof je op het terras zit en service zoals het korter maken van kleding is gratis, behalve tijdens de uitverkoop. Voor mij geen andere winkel meer.

Plezierig telefonisch contact en snelle service!

Het contact aan de telefoon was prettig. Goed, snel en netjes geholpen. Daarna de bestelling via internet geplaatst. Deze was de volgende dag al in huis. Goed geregeld!!

Klanttevredenheid is synoniem aan sublieme hoffelijkheid

Attente klantbenadering door servicegerichte deskundige medewerkers

Vriendelijk, snel en heel klantvriendelijk

Plezierige winkel met mooie collectie en goede service. Coronamaatregelen worden goed in acht genomen. Leerde de zaak kennen via online aanschaf.

prettige winkel, prettig personeel, mooie collectie.

Prettig

Veel variatie, top bediening!

Mooie winkel, veel merken, doen er alles aan om de klant goed van dienst te zijn!

Goed geholpen met eerlijk advies!

Fijn geholpen, eerlijk advies, dus leuk geslaagd. Alleen bij de kassa geen koffie aangeboden gekregen.. (klein minpuntje na een uurtje passen).

Ik voel me er huis

Ik word correct geholpen en kan er mijn ding doen.

Klantvriendelijk

Zeer snelle levering, heel netjes verpakt, persoonlijke boodschap erbij1

Goed, duidelijk en vriendelijk

Alles correct en snel afgehandeld. Ivm retour 1e zending persoonlijk benaderd. Dit vond ik heel prettig.

Mijn ervaring: klantvriendelijk en behulpzaam en grote keuzemogelijkheid.

Ik wordt bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Bij het uitzoeken en passen van de kleding wordt ik eerlijk geadviseerd en dat geeft mij een goed gevoel.

Super verzorgd

Nette levering en afhandeling van de bestelling.

Heel slecht

Heel slecht zit al 2 weken wachten op mijn bestelling

Ruime keuze en perfecte service

Ideale winkel voor alle gelegenheden. Ruime keuze, goede service en online bestellen in deze rare periode een goed alternatief voor fysiek winkelen.

We hebben heel fijn geshopt!

Op het afgesproken tijdstip werden met met koffie en iets lekkers ontvangen, daarna kregen we de kleurenanalyse. Het was verrassend en heel gezellig: we zijn super goed geholpen en er werd ons niets 'aangepraat/opgedrongen. Chapeau dames!

Top service als altijd

Ik geniet al jaren van de goede service en het advies bij Castelijn. Een goed aanbod en alles wordt aangepast op mijn maat. Je laten kleden bij Castelijn is een experience, niet even snel shoppen. Nu de winkels weer open zijn op afspraak onverminderde goede service en kwaliteit.

Zeer ruim aanbod, goed kledingadvies

Het maakt niet uit, voor welke kleding je wilt gaan. Casual, gekleed, zakelijk, feestelijk of bruidskostuum, je slaagt hier altijd. Wil je een overhemd of blouse zonder coupenaadjes of je pantalon net een stukje korter? De coupeuses zijn aanwezig om alles perfect op maat te maken. Een heerlijk kopje koffie of thee maken het helemaal af.

Goede service!

Meer kleine maten, grijp er vaak naast

Mooie zaak met goede service

Mooie zaak met goede service. Zo vindt je ze nog maar zelden!!

Persoonlijk!

Een zeer fijne, persoonlijke ervaring gehad! Super vriendelijk personeel! Er wordt ingespeeld op de wensen en met een eerlijk advies loop je voldaan de winkel uit! Uiteraard voorafgegaan door een heerlijke kop koffie! Kortom een mooie winkel, die zeker van toegevoegd waarde is, in het centrum van Beek!

Markt 71

6191 JK Beek

046 - 4202050

Over Castelijn Fashion & Denim

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Studio Anneloes). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekocht kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio!