Netjes verzorgd en mooie kwaliteit producten

Lokaal kopen gaat net zo eenvoudig als bij grote internet ondernemers. Mooie kwaliteit producten van eigen bodem, alles netjes verzorgd en een snelle levering.

Top service, mooie kw kwaliteit kleding

Castelijn heeft mooie kledingmerken van goede en betaalbare kwaliteit. uitermate vriendelijke bediening en service. In deze Corona tijd reikt de service tot aan deur!

Super en correct

Super service ,correcte verzending!!!

Bedrijf met persoonlijke inzet.

zeer goede en snelle service

zelfs een persoonlijk bedankje omdat ik via hun een bestelling geplaatst had. kleine intentie maar kwam hartelijk over.

Heel makkelijk besteld, super service

Zeer mooi en attent verpakt

Fijne merken kleren

Geweldige service!!!

Onlangs voor de eerste keer kleding besteld bij Castelijn. Ze kwamen het de dag erna persoonlijk aan huis brengen en als het niet zou passen ook weer ophalen. In één woord gewoon geweldig!!! Alles paste naar tevredenheid dus van de extra service om het weer op te komen halen heb ik dus gelukkig geen gebruik hoeven maken.

Volgens verwachting topproduct geleverd

Ondanks drukte bij Postnl snel geverd met een persoonlijke noot.

Prima service en snelle levering!

Vriendelijk personeel, goede informatie en snelle levering. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Top!

Snel geleverd!

Blouse was snel geleverd, netjes ingepakt. Helaas paste deze niet. Door een handige retourbiljet kon ik deze retourneren. Ik wacht nog op het geld retour. Maar heb er vertrouwen in dat dat ook snel in orde wordt gemaakt.

geweldig ! 's morgens besteld en 's middags op de mat bij de voordeur

Mijn ervaring met de kledingwinkel strekt reeds menig jaartje... Nu de Lock Down er is , heb ik online een bestelling geplaatst . Het persoonlijke kaartje wat bij de bestelling was toegevoegd geeft aan hoe prettig het contact vanuit Casteleijn wordt ingezet ! Een super team werkt daar!

Super goed geregeld

Het bestellen ging vlot en duidelijk. Ook als je iets wil retour zenden is er alles al bij om dit voor elkaar te krijgen.

Goed geholpen ook in deze moeilijke tijd

Goede heldere website

Duidelijke foto van kleding op de we site. Meedenkende medewerker aan de lijn voor overleg over niet bezorgen van pakket ( door drukte PostNL).

Super!!

Fijn contact...nette levering. Het voelde zeer persoonlijk. Zoals op de website omschreven, zo was het product.

Perfect in een mooi pakket ontvangen.

Helemaal, tevreden.

Vlekkeloos!

Makkelijk te bestellen, goede informatie via mail, bezorging conform afspraak, geen verzendkosten, met handgeschreven briefje (veel plezier met je aankoop). Top!!!

Snel en met zorg ingepakt.

Snel en met zorg ingepakt. Goed product geleverd. Precies zoals afgebeeld.

Prima afhandeling

Vlotte afhandeling en aan telefoon uiterst correct

Goede service!

Klantvriendelijk, en ze nemen de tijd voor je. Ook online bestellen gaat super en snel bezorgd. En na afloop van je aankoop nog even een héérlijk kopje koffie.

Gewoon goed

Artikel online besteld. Dag erna kreeg ik een telefoontje wanneer het gelegen kwam dat ze het artikel kwamen langsbrengen. Top!

Niet goed tot nu toe.

Ik heb nog 2 wk om te betalen, maar wacht nog steeds op bestelling

Vlotte, ongecompliceerde afwikkeling!

Prettig en enthousiast!

Snel, duidelijk, (gebruiks)vriendelijk

Bestellen en leveren ging snel. Er zat een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Helaas was product niet wat ik had verwacht, maar retourneren en terugbetaling ging net zo makkelijk.

Markt 71

6191 JK Beek

046 - 4202050

Over Castelijn Fashion & Denim

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Studio Anneloes). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekocht kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio!