Altijd vriendelijk en deskundige hulp bij het kopen. Ruime keus. Altijd tevreden naar huis

Snelle levering, netjes verpakt.

Goed, netjes, snel.

Niet handig

Vraag om een winterjas PME Legend maat M . Niet op voorraad, ook niet meer te bestellen ( winter moet nog beginnen?) . Mevrouw vraagt of ik zeker weet of ik een medium moet hebben wellicht past een L ? In een betere winkel als dit had ik deze domme/vervelende vraag niet verwacht, medewerker moet kunnen inschatten welke maat klant heeft. Kennis van merk en uitvallen van maat betreffende kledingstuk etc. Meerdere keren in deze zaak pme broeken gekocht,deze keer zeker niet tevreden.

Snelle en correcte levering

Zeer verzorgd pakket ontvangen. Erg professioneel. Je merkt dat dit een goede zaak is. Hier kan je gerust kleding bestellen.

Correcte en directe verzorging van de bestelling.

Zie hierboven. Bij volgende voorgenomen aanschaf weet ik jullie te vinden.

Gewoon top

Goede service, keurige verpakking .

Geweldige service

Kom er al jaren. Wonen niet bepaald in de buurt, maar rij er extra voor na Beek.

Mooi product, snel geleverd

Product werd snel geleverd. Helaas met winkelbeveiliging nog aanwezig. Product teruggestuurd, waarna heel snel nieuwe werd toegezonden. Gemaakte fout is snel hersteld.

Vriendelijk, behulpzaam en ervaren medewerkers

Altijd super fijne shop momenten bij jullie, jullie nemen echt de tijd voor een klant! Echt super bedankt!

Geweldige winkel

Ik slaag altijd bij Castelijn. Een zeer uitgebreide herencollectie met mooie merken. Een mooie winkel, met heel prettig personeel.

Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen zowel bij de dames en herenafdeling

(Weer) meer dan tevreden

Ik kreeg een mail over de ‘modebox’. Een styliste stelt een selectie kleren samen die past bij mijn voorkeuren. Het setje wordt thuisbezorgd zodat je het op je gemak thuis kunt passen. Superspannend maar zo leuk! Claudia had in mijn geval 2 leuke setjes samengesteld. Er zat ook nog een handgeschreven kaartje bij met een toelichting. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe kleren!

Gruutsj op Castelijn

Met m’n moeder in de risicogroep personal shoppen voelde super veilig. Top geregeld!

Shoppen en een veilige, vertrouwde omgeving!

Persoonlijke aandacht staat bij Castelijn Mode hoog in het vaandel. Vriendelijke en klantgerichte benadering met ruimte voor eigen inbreng. Geen opdringerige maar empatische medewerkers die meedenken en een eerlijk advies geven.

Zoals altijd topervaring.

Wij komen regelmatig bij Castelijn mode in Beek en worden altijd vriendelijk en correct geholpen. Personeel is nooit opdringerig en ze geven je niet het idee dat alles even leuk staat want dat is het ergste wat je kunt doen bij de klanten. Voor jong en oud genoeg keus. De keuze is enorm en de service is ook goed. Kortom plezierig winkelen waardoor je er graag terug gaat. Parkeren is gratis en onder normale omstandigheden is er altijd een lekker kopje koffie. Vermaken van kleding is gratis behalve in de opruiming, allemaal zaken die maken dat je graag terug gaat en het en hen ook gunt. Ga zo door!

Geweldige service

veel keuze, goede kwaliteit, aardige verkopers

veel keuze, goede kwaliteit, aardige verkopers voor mijn man "werkt" het kopje koffie erg mee (hij heeft een hekel aan winkelen maar een kop koffie drinkt hij graag)

Fijne en vriendelijke medewerkers.

Als je binnenkomt bij Castelijn spreekt iedereen je vriendelijk aan. Je kunt zelf rustig rondkijken, maar als je vragen hebt staan ze gelijk voor je klaar. Ik had een blouse gepast van Studio Anneloes. Veel medewerkers spraken me aan wat een leuke blouse. Deze heb ik zaterdag 24 oktober ook gekocht. Jammer dat ik de toilettas van Studio Anneloes niet heb gekregen bij mijn aankoop. Er was een actie van Studio Anneloes op 23 , 24 en 25 okt zag ik op jullie site. Bij besteding van 100 euro kreeg je een toilettas cadeau.

Hier slaag ik altijd

Mooie kleren, perfecte merken en goed advies.

Zeer behulpzaam en kundige mevrouw heeft mij vrijdag geholpen en geadviseerd

Persoonlijke hulp

Bij uitzoeken en combineren

Attent personeel en een kopje koffie maken elke regendag tot een zonnige dag

Een genot om er in alle rust te winkelen

Service

Goed geholpen door het altijd vriendelijke personeel.

Zeer goed geholpen door medewerkster

zeer goed advies wat wel en niet voor mij OK was

perfect

Markt 71

6191 JK Beek

046 - 4202050

Over Castelijn Fashion & Denim

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Studio Anneloes). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekocht kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio!