Snel en goed verzorgd

Snelle levering, mooi ingepakt en met een handgeschreven kaart erbij, wat het heel persoonlijk en attent maakt. Ga zo door!

Zeer goed.

Prettige web-site, super snelle levering en pakje heel mooi verzorgd.

Leuke kaart met handgeschreven tekst

Netjes verzorgd pakket super ga zo door

Goede service.

Snelle levering en mooie kleding

Zeer snel

Goed product zeer snelle bezorging

Pakket altijd mooi en persoonlijk ingepakt

De bestelling was zeer mooi ingepakt een persoonlijk kaarten erbij gaf nog wat extra's Was een kadootje om te krijgen en uit te pakken. Top

Maat op voorraad, snelle levering en ingepakt als cadeau!! Heel gaaf!!

Snelle en goed verzorgd

Bestelling was netjes ingepakt en goed verzorgd. Persoonlijk geschreven kaart was fijn om te krijgen.

Snelle verzending

Ruime keuze en snel in huis.

Goed advies gekregen. Goede combinaties voor mij gezocht. Ook heel eerlijk naar de klant toe. Geen moeite is teveel.

Snelle verzending, mooi product

Mijn bestelling werd snel geleverd, in een mooie doos. De broek zag er goed uit en werd mooi ingepakt.

Goed, snelle levering. Keurig verpakt. Lief kaartje ook top

super

Prima bediening door iedereen. Maar met name door Nick Lotz gewoon perfect

Goede service!

Snelle levering in prachtige verpakking met extra shopper en handgeschreven briefje. Mooie website ! I

Modern ingericht. Veel keuze in kleding.

Personeel is vriendelijk. Helpt oprecht in mening over kleding keuze. Na afloop een heerlijke kop koffie.

Gister een blouse besteld en vandaag al per post ontvangen. Was ontzettend leuk verpakt. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Mooi shirt expresso

Werd zeer snel geleverd!

Bezoek winkel prettig. Indien advies gewenst is wordt deze gegeven.

geweldig

Doen iets met ingediende klacht en herstellen DIRECT.

Prma service

Normaal koop ik altijd in de winkel maar dat is gezien Corona niet mogelijk. `s Ochtends besteld en `s middags al afgeleverd --> P R I M A

Aanrader!

Mooie winkel, goede collectie dames-en herenkleding. Klantvriendelijke medewerkers en online bestellingen heb je snel in huis. Ik ben al jaren klant bij Castelijn Beek. Echt een aanrader.

Top winkel

Ik kom altijd bij Castelijn. Normaal in de winkel, maar nu online. Uitgebreide keuze, uitstekende service en zeer gastvrij.

Leuke collectie en vriendelijke bediening

Ik slaag hier altijd.

Professioneel en attent

Bij de bestelde riem zat een heel attent handgeschreven briefje. Riem zit goed.

Markt 71

6191 JK Beek

046 - 4202050

Over Castelijn Fashion & Denim

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Studio Anneloes). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekocht kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio!