Vlotte levering.

Zorgvuldig verpakt Snelle levering.

Zeer klantvriendelijk, mooie collectie

zie boven

Great

Nice people, great service!

Heel goed weer geslaagd

Omdat ik toch een extra maatje meer heb☺️kan ik altijd super slagen bij jullie .

Altijd goed geholpen en geadviseerd Prima

Waardeloze service

Ik heb er in 2016 een dure jas gekocht die ik weinig heb gedragen. Op enig moment is de jas aan de achterkant gaan verkleuren. Men beloofde mij de jas terug te sturen naar de fabrikant. Deze belofte is men niet nagekomen. Als argument gebruikte men dat de jas stonk naar rook ??

Heel vakkundig geholpen. Heel persoonlijke benadering.

Ik ben heel goed geslaagd in uw fliaal, en op een heel prettige manier geholpen.

Super winkel.

Altijd een super service. En vriendelijk en super personeel!!

Prima ervaring!

Vlot geleverd. Geen enkel probleem.

gewoon gewldig.

in deze winkel wordt je altijd vriendelijk ontvangen door zowel de eigenaren alsook door het personeel, mooie goede kleding en goed advies, wordt gratis op maat gemaakt en ter afsluiting een lekker kopje koffie . Kan eenieder deze zaak aanbevelen. gr.Jan en Marlies.

Perfect.

Zo wil je als klant geholpen worden. Perfect dus. Helaas paste het bestelde bloesje niet maar geen probleem krijg je geld gewoon terug. Het is goed verpakt en kreeg ook nog eens een ballpoint erbij, dat hoeven ze niet te doen, maar toch leuk

Gezellige winkel

Gezellige winkel en vriendelijk personeel

zeer goed

personeel behulpzaam om de juiste keuze te maken dit geeft een goed gevoel

Heel veel keuze. Leuk en behulpzaam personeel. Top

Out of the comfortzone

Leuke ervaring om eens andere outfits te passen. Vriendelijke dames, leuke tips .... een echte aanrader!

Zeer grote keuze van erg leuke spullen

Uitgebreide collectie in goede prijsklasse

Uitgebreide collectie in goede prijsklasse. Jammer dat het personeel over het algemeen erg jong is. Ik voel nu ik wat ouder word weinig klik met hun en mis soms goed advies.

mooi spullen!! goede service1

mooi spullen!! goede service!

Top service, en verzending volgens afspraak

Goede service en correcte afspraken die ook na gekomen worden Aanrader👍

Verstand van zaken

Wij kwamen voor een pak voor onze zoon. Zeer deskundige verkoopster op de mannen afdeling. Wist zelfs nog welk pak en in welke maat hij vorig jaar had gekocht. Meedenkend en erg vriendelijk

Veel merken, veel keuze, vriendelijk personeel, mooie zaak, gezellig.

Fijne zaak

Ruime keuze, betaalbare prijzen. Vriendelijk personeel. Goede service en een kopje koffie toe!

Keurig verpakt.

Heel blij met het shirt, prima bezorging. Zag er verzorgd uit.

Perfect!

Besteld kledingstuk was er razendsnel, tegen de avond besteld in de ochtend bezorgd, netjes verpakt. Prima ervaring dus.

Markt 71

6191 JK Beek

046 - 4202050

Over Castelijn Fashion & Denim

Castelijn Mode Beek is de gezelligste kledingwinkel in Limburg. Maar hoe komt dat dan? We zijn een echt familiebedrijf met een passie voor kleding. Daarom hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren (zoals PME Legend, YaYa, Cast Iron en Studio Anneloes). Maar dat is nog niet alles, ook kun je voor de deur gratis parkeren en kunnen we je nieuwe gekocht kleding gratis vermaken in ons eigen atelier. Ben je klaar met winkelen kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie van de hele regio!