ze hebben veel keuze, juiste en nette bediening, eerlijke mening die ze geven indien iets niet past of niet staat.
Hoi, Bedankt voor je beoordeling, hier zijn we blij mee! Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Groetjes, Anouk Castelijn mode Beek
Goede service en heel vriendelijk personeel. Doe heel erg hun best en zijn erg klantvriendelijk
Super winkel, zeer vriendelijk personeel, hulpvaardig, klantvriendelijk en: altijd een lekker kopje koffie met wat lekkers
Goede service en goed advies, gaat hier met een goed gevoel naar huis
Ik kwam hier op een zaterdag, en het was wel druk, maar niemand die je opmerkt, niemand die kwam vragen om te helpen. Zelfs met een medewerker naast mijn pashokje was er alleen maar (zeer luidruchtig) aandacht voor de waarschijnlijk vaste /bekende klanten. Heel jammer! Dat er dan uiteindelijk bij de kassa gevraagd wordt voor een kopje koffie is leuk, maar voelt als mosterd na de maaltijd.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je het zo ervaren hebt. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest! We proberen namelijk zowel de vaste als de nieuwe klanten te voorzien van onze service. Groetjes, Anouk Castelijn mode Beek
Vriendelijk, kundig, ontspannen afspraak. Er wordt geluisterd en tips gegeven. Fijne sfeer, lekkere koffie.
Behulpzaam en vriendelijk.Nooit opdringerig.Er wordt tijd genomen .Persoonlijke,oprechte aandacht.Én meer dan eens een lekkere kop koffie.
eerlijk, vriendelijk, aandacht!
Ik kom regelmatig bij de castelijn en ik Slaag er altijd met of zonder personel shopper,was voor mij bij t laatste bezoek Wel nodig voor n personel shopper voor Een speciale gelegenheid,deze medewerkers zijn er om naar jouw wensen Te voldoen en kijken naar jouw als persoon Wat het beste tot je recht komt.
Aandacht voor de klant.behulpzaam en klantvriendelijkheid
Goede service, brede keuze, vriendelijk personeel
Heb nu 2x iets gekocht en 2x alleen bij de paskamers gestaan. De verkoopster vroeg niet bij het verlaten van de pas kamer of het gelukt was en of ze iets kan aanpakken. Zelf terug hangen dus en zelf naar de kassa brengen. Verkoopster zijn maar met 1 klant tegelijk bezig, jammer, begroeten kan altijd vind ik. Gezien en gehoord worden.
Top winkel Top medewerkers
Dat ik met mijn 75 jaar nog veel kan leren omtrent kleding en mode van een vakman!
Kan niet beter. Een hardstikke goeie service.
Zeer goed geholpen, heel vriendelijk en eerlijk, komen beslist terug.
Snel en super geholpen voor een kostuum.
Altijd vriendelijk En goed advies
TOP
Ik wordt hier uitstekend geholpen , en als ik vragen heb krijg ik een passend antwoord
Zeer vriendelijk personeel en heel kundig in advies te geven over kleding.
Vriendelijk en meedenken qua keuze van kleding
Persoonlijke aandacht. Niet opdringerig Ruime keuze Vriendelijk personeel
Heel kundig personeel!Laten je gewoon winkelen en als je vragen hebt staan ze gelijk klaar vo9r je!
Het begint al bij het parkeergemak bij de voordeur. Castelijn heeft genoeg aanbod en het personeel is niet opdringering en helpen graag wanneer je dit wilt. Ik vind alles van kleding nu in 1 winkel en hoef niet meer naar het drukke Maastricht. Wanneer er kortingsakties zijn loop ik zeker naar binnen want dan is het ook fijn afrekenen. Ik heb dit adres een kleine 2,5 jaar geleden bij toeval gevonden en vanaf dat moment kom ik er regelmatig.
71 Markt
Beek 6191 JK