Pluspunten
Altijd snel geleverd, goede service, vriendelijk aan de telefoon, alsof ze je persoonlijk kennen.
Pluspunten
Direct iemand aan de telefoon die begreep waarom ik een bestelfout gemaakt had. En perfect ingespeeld op mijn vraag. Snelle creditnota ontvangen en verrekend met de nieuwe rekening. Top dus
Pluspunten
Precies ontvangen wat ze aanbieden, zo door gaan.
VerbeterpuntenVergroten assortiment
Pluspunten
Pluspunten
goede communicatie en snelle levering netjes verpakt , komt zonder schade aan.
Verbeterpuntenin deze korte ervaring nog geen.
Pluspunten
Alleen maar...! ;)
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Geleverd wat besteld is
VerbeterpuntenNiet te lang op vakantie gaan
Kerstvakantie : wij zijn gesloten van donderdag 22 december 12.00 uur tot en met vrijdag 6 januari 2017 Bestellingen gedurende deze periode worden niet de volgende "werkdag" geleverd. (helaas)
als ik een mail verstuur zou het fijn zijn om een antwoord te ontvangen ook als is het een standaard mail dat de mail is ontvangen en in behandeling genomen