Pluspunten
super snelle levering
Verbeterpuntenheel veel mailtjes ter bevestiging, mag van mij minder
Pluspunten
Direct antwoord via de chat. Artikel meteen verstuurd en de volgende dag in huis. Top!
Pluspunten
super snel
Pluspunten
zeer snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
snel, duidelijk en goed kwaliteit
Pluspunten
1e keer iets besteld, duidelijk bestelproces, pakketje was snel binnen.
Pluspunten
Nette chatservice!
Pluspunten
Snelle levering! Top!
het verpakken, als mede de verzendkosten hadden helaas goedkoper gekund
Wij werken nog steeds zonder minimum order bedrag. Wij verzenden alles standaard met DHL, teneinde ook een handtekening voor ontvangst te krijgen. Ervaring leert dat we anders regelmatig nog eens moeten her leveren. Doorberekende verzend kosten zijn € 5.50. Franco orderbedrag is vanaf € 50.- excl. btw.
Op de website lieten we zien dat we gesloten waren tijdens onze zomervakantie. Maandag 15 augustus eerste werkdag ook aan u gezonden.
Helaas hebben wij onze bestelling nog niet binnen. Graag horen wij wanneer we het pakket kunnen verwachten. Alvast bedankt
Op onze site duidelijk aangegeven dat we gesloten waren i.v.m. onze zomervakantie. Eerste werkdag maandag 15 augustus uw bestelling met DHL aan u verzonden.