Pluspunten
Snelle service, je wordt op de hoogte gehouden dmv track en trace code
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenZal zo geen verbeterpunten kunnen opnoemen.
Pluspunten
Bij de levering staat dat het 2 tot 5 werkdagen duurt. Echter waren de producten de volgende dag al geleverd.
Pluspunten
makkelijk en snel
Pluspunten
Kwaliteit van product en een supersnelle levertijd.
VerbeterpuntenVerzendkosten waren duurder dan product. Levertijd, had van mij gerust een paar dagen langer mogen duren als de verzendkosten goedkoper was geweest. Het kon met de post door de brievenbus.
Pluspunten
Pluspunten
Werd vriendelijk en snel geholpen. We hadden folderhouders nodig in een kort tijdsbestek. Hielden zich aan hun woord door een snelle levering te verzorgen!
VerbeterpuntenDe geleverde folderhouders zaten vol met krassen aan de binnenzijde en waren dus van heel erg slechte kwaliteit. We hebben geprobeerd dit onderling op te lossen. Maar er is helemaal niet gereageerd op onze mails en telefoontjes, een slechte service dus.
Gevraagde en daarop aangeboden artikel is geen standaard artikel meer bij de fabriek. Op voorhand aangegeven geen alternatief te hebben, dan enkel de aanwezige exemplaren. De beschadigingen volgens u een probleem, bijna niet te zien op uw foto's. Aanbod gedaan ze terug te sturen.
Pluspunten
Snelle levering, geen problemen met bestellingen plaatsen.
Pluspunten
Ik kon rolletjes los bestellen
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
een super snelle levertijd, geweldig
Pluspunten
Goed verpakt. Ondanks dat toch 1 artikel beschadigd ontvangen.
VerbeterpuntenNog beter verpakken en/of betere controle bij inpakken
nee
Pluspunten
netjes verpakt en op snel geleverd
Verbeterpuntengeen