Ik heb van de klant klachten gekregen over de watervaste krijtstiften. Met name over de kleur geel. Deze loopt uit en is dus niet watervast te noemen. Daarnaast trok ik bij een watervaste stift niet alleen de dop, maar eveneens de hele bovenkant van de stift af waardoor de watervaste verf in het rond vloog en op de vloer van de klant terecht kwam. Beide incidenten zijn erg kwalijk en klantonvriendelijk. Ik zal daarom nog een tweede keer nadenken voordat ik deze stiften weer bij u zal bestellen. Kunt u mij aangeven of dat dit een foutje in de stiften is, of dat er al meerdere klachten hierover zijn binnengekomen. Kan ik een schadevergoeding indienen en/of vergoedt u mij deze twee stiften? U zegt daarnaast dat verf alleen te verwijderen is met speciale verwijderaar. Echter is met water (zie klacht), alsook met Glassex te verwijderen. Onjuiste voorlichting dus en onnodig opjagen van kosten. groet, Marion van Ratingen
2/2/2016 Dag Marion van Ratingen. Wij hebben 19 januari originele Japanse Posterman stiften gezonden. Deze stiften horen watervast te zijn. Nog niet eerder hebben wij hierover de beschreven klachten gehad. Graag ontvang ik van u een foto van deze stiften. En van deze afgebroken stift ook graag.
Pluspunten
Worden altijd vriendelijk behandeld als we producten bij jullie afhalen! Top service
Pluspunten
Dit bedrijf heeft een goede communicatie naar de klant. Reactie klantenservice is zeer snel. Had besteld en nog een vraag over het product en kreeg direct antwoord.
nee
Pluspunten
vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenAls je belt na 4 uur krijg je telefonisch krijg te horen tot half 5 bereikbaar/. maar in werkelijkheid wordt de telefoon na 4 uur niet meer opgenomen. Ik was daar een paar keer ingetrapt en was zelfs een beetje verbolgen. En heb de artikelen elders besteld.
Het spijt ons. Dat u het negatief benadert. Uw bestelling van dinsdag 20 januari 15.09 uur werd dezelfde dag nog met DHL verzonden. (Helaas is de leverancier/installateur van de telefooncentrale faïlliet gegaan. De ingesproken tekst is momenteel niet te wijzigen.) Op de website geven we aan om te communiceren middels email. De tel. openingstijden staan daar wel juist aangegeven. Heb verder van u geen email mogen ontvangen ... o.i.d. De factuur en track en trace van DHL heeft u ook dezelfde middag mogen ontvangen.
Pluspunten
Zoals altijd een snel antwoord en een zeer snelle levering van de bestelde producten , Deze firma is een aanrader !! Hartelijk bedankt !!
Pluspunten
snelle reactie, goede communicatie, alert !
Pluspunten
Dat er géén negatieve zijn....! ;)
VerbeterpuntenVooral zo door gaan !!
ik had onder rembours besteld. dit is helaas niet zo geleverd.
Excuses voor het over het hoofd gezien te hebben van het onder rembours te laten verzenden. Help ik u met een betaal link per email ? Ik begrijp dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de etiketten? En de levertijd? Maandag namiddag 17.05 uur bestelt. Dinsdag verzonden, woensdag geleverd. Wat kan ik daar nog aan aan doen?
Pluspunten
Ik heb emails uitgewisseld over de onduidelijkheid omtrent mijn adres. Dat is goed opgelost.
VerbeterpuntenGraag op de site vermelden dat postbusadressen niet bereikt kunnen worden.
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenOnduidelijkheid over wanneer het product nou geleverd werd.
Pluspunten
Korte lijnen, redelijk snel tot snel antwoord op vragen via de site.