Geen enkele negatieve opmerking.

Snelle levering.

Prima snelle levering

Super fijn goed product en snelle levering

Super snelle levering.

Doe war ze beloven.

Super service en snelle levering

Snelle en goede service

Top !!!

Goede prijs en snelle levering !!!

Gewoon zoals het hoort

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

snelle , correcte levering

Het altijd goed wat ik besteld

Ik besteld al paar jaar beval mijn goed

Vlugge bezorging

mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed. Ik ben erg tevreden

Was er niet de volgende dag

Bestelling zou er de volgende dag zijn maar was er pas zaterdag

gewoon goed zoals het hoort

dit was onze eerste bestelling. er was een item met een langere leverdatum, dat wisten we, maar toch vroegen we ons een paar dagen af of het wel goed zou gaan. je weet het nooit met een webshop die je nog niet kent. alles ging goed en iedereen blij. ga zo door petmarkt! hartelijke groet

Vandaag besteld morgen in huis klopt snel en netjes geleverd dank jullie wel.

Top!!!

Seresto vlooien/ teken banden besteld voor onze hond en de hond van mijn dochter. De variant grote honden. Prima prijs ( nergens voordeliger) en snelle zeer levering. Super!!!

Service

Snelle levering, goede service.

Correcte afhandeling van mijn order.

Super snel afgehandelde bestelling

Ik had snel voer nodig voor mijn zieke kat. De medewerker van Petmarkt heeft er zorg voor gedragen dat ik het snel in huis had.

Binnen 2 dagen de bestelling in huis. Super.

Erg tevreden over PetMarkt.nl

Prima website, vlot te bestellen en snelle levering. Goed verpakt in passende doos.

Snelle levering en nette prijzen!

Prima service.

Prima service.

geweldig

vlug thuis bezorgd bij internet bestelling fijn dat het tot nu toe altijd op voorraad is de Hond blij en Wij blij

Super, betaalbaar en snel geleverd.

Snelle levering, goed verpakt.

Gunstige prijs en keurige en snelle aflevering

Dit was mijn eerste aankoop maar werkelijk uitstekend.

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.