Laden reviews...
107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral snelle levering en een goede prijs-kwaliteit. Klanten waarderen ook de duidelijke communicatie en de betrouwbare service. Hoewel er enkele klachten zijn over vertragingen of ontbrekende items, worden deze problemen meestal snel opgelost. Over het geheel genomen is de ervaring positief en komen klanten graag terug.
De eerste bezorging van mijn bestelling was mislukt en na een mailtje werd er een nieuwe tube bezorgd, heel fijn!
9 April 2026
Pascalle
Goirle
Pakje briefje 8n de bus, zonder uitleg waar of wat. Gekeken op site. On duidelijk. Weer wachten. Meer dan 1 week later ophalen bij een automaat
9 April 2026
Marlene
Amsterdam
Zeer goede prijzen en snelle levering. Ik zal nog bestellen op petmarkt.
8 April 2026
Françoise
Corbais
DPD heeft niet geleverd, volgens track trace. Aardige mensen bij Petmarkt, dierenartsen. Hebben alleen geen tijd om klachten af te handelen.
5 April 2026
Regine
Stramproy
Helaas heeft mijn bestelling een week op zich laten wachten, dit ben ik niet van jullie gewend.
5 April 2026
Trudy
IJmuiden
Altijd snelle levering vaak vandaag besteld de volgende dag al bezorgd, dit bedrijf verdient een dikke 10 .
4 April 2026
Jantina
Zeewolde
Bestelling geplaatst. Volgende dag al verstuurd. Pakket keurig verpakt. En de prijs was lager dan op andere websites. Dus alles was perfect
Suzanne
Assen
Snel geleverd en betrouwbaar
Ad
Oudenbosch
Goed kattenvoer. Veel goedkoper dan bij mijn eigen dierenarts. Smelle levering.
Liesbeth
Tilburg
Met een hond die afhankelijk is van zijn vele medicaties ben ik prijsbewust geworden. Ik had bij Petmarkt een bestelling geplaatst, en toen ik aangaf er over in te zitten dat ik het niet op tijd in huis zou hebben, kwam die schat van een meid, die ik voor vandaag nog nooit gesproken had, het persoonlijk thuis brengen! Ik was zo stom verbaasd en zo blij! Dank je wel Chinook - dank je wel Petmarkt! Ik ben meteen een nieuwe en trouwe fan! REUZE bedankt!
31 March 2026
Jennifer
Valkenswaard
Ik ben erg tevreden over mijn laatste bestelling bij Petmarkt. De kwaliteit van de producten is prima, niets over te klagen. Ook de bezorging verliep zeer soepel, ik zal ook in toekomst weer de webshop bezoeken.
8 March 2026
Teya
Neeritter
Op tyd geleverd goed verpakt en op afgesproken plek bezorgd
7 March 2026
Anja
MIDDELHARNIS
Altijd correcte manier van levering.
5 March 2026
Marleen
Oirschot
Snelle bestelling, snelle levering. Wat wil een mens nog meer.
4 March 2026
Francien
Den Dungen
Snelle levering en goede kwaliteitsproducten voor mijn huisdier.
Sjef
Uitgeest
Hele goede service!
Anita
Udenhout
Prima, altijd mijn product op voorraad. Afhandeling ook prima. Alleen verzending met DPD duurt veel langer!
Aggie
Heerlen
Goede dag Vindt het jammer dat je zo lang moet wachten op je bestelling Ik had het maandag morgen al vroeg besteld. Oké op dat moment waren jullie goed koper Waar ik het normaal besteld Als ik het daar besteld dan heb ik dat de volgende dag al in huis En het pakketje werd zaterdag middag bezorgt
2 March 2026
Monique
Zutphen
Ik heb de verkeerde kattenvoer gekregen. Had Edgar Cooper senior besteld en kreeg adult kip en kalkoen
1 March 2026
Elly
Edam
Bestelling komt netjes binnen, indien niet voorradig een mail.
1 March 2026
Tina
Eindhoven
Ik ben tevreden!
8 February 2026
Geny
Nord Brabant
Goede prijs en snelle levering. Ik bestel graag weer!
7 February 2026
Patricia
Zoetermeer
Goede service!
6 February 2026
Marianna
Den Helder
Snelle levering, net als eerdere bestellingen. Hoewel jammer dat in eerste instantie een verkeerd artikel werd geleverd, is dit zéér snel opgelost. De volgende dag al ontving ik juiste artikel met een retourformulier voor het foutieve artikel. Top!
5 February 2026
Martin
Sittard
hadden precies wat ik zocht. Goede prijzen. Snelle verzending!
5 February 2026
HM
NUMANSDORP
PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier.
Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.
Meerheide 270
5521 DW Eersel