Een goede service en snelle reactie en leveringen .

Snelle levering en goede service

Mooie nieuwe website! Veel aanbod en wordt snel geleverd

Verzending duurde te lang

1 product was niet voorradig, tja lever dan alvast uit wat je hebt want niet mijn fout. Het werd wel netjes gemaild maar vervolgens duurde de levering nog erg lang. Dat lag wellicht aan post.nl die er een potje van maakte en van de beloofde zaterdagochtend naar middag baar maandagochtend en uiteindelijk maandag laat middag pas bezorgde. Briefje met excuses....aardig maar een kluifje was bv leuker geweest. Maar houd de voorraad goed bij en als er meer klachten zijn ivm uitlevering, andere pakken.

Wat je bestelt wordt naar afspraak geleverd.

Wat je bestelt wordt naar afspraak geleverd.

Prijs en producten prima, bezorging zeer snel!

Tevreden helaas geen krill olie

slecht

Op woensdag een tekenband besteld. Zou vrijdag geleverd worden, maar is er op maandag nog steeds niet.

Voordelige prijzen en een goede en snelle service!

Inmiddels bestel ik al een aantal jaar met volle tevredenheid het dieetvoer voor mijn katten bij Petmarkt. Het is bizar maar voor dezelfde zak voer van 4kg betaal ik bij mijn eigen dierenarts €14 meer. De service van Petmarkt is heel snel en klantvriendelijk. Als ik vragen heb, word ik aan de telefoon altijd heel vriendelijk geholpen en wordt er goed met mij meegedacht. Het werd daarom tijd dat ik eens een review zou schrijven ;) Ga zo door Petmarkt!

Eerste bestelling bij Petmarkt.nl

Een ruime keuze, gemakkelijk bestellen. Keurig op de hoogte gehouden van het verloop en een vlotte levering. Kortom: heel tevreden.

Een snelle levering en goede prijs. Overzichtelijke webshop

Wordt op tijd geleverd en je product is goed verpakt

Betrouwbare leverancier

Besteld en op tijd geleverd. Ik ben tevreden.

Snelle levering van het bestelde produkt

Ik bestel niet snel op sites die ik nog niet ken, maar bestellen bij Petmarkt is prima bevallen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Prima website, voldoende info, makkelijk te bestellen, snelle levering en goed product.

Ik bestel het hondenvoer via internet. Snel in huis en wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Snelle levering, goede prijzen, netjes verpakt

Snelle levering, goede prijzen, netjes verpakt

Enorm goed geholpen

Xxxxxxxx

Dik tevreden klant

Prima service. Het bestelde werd snel geleverd en goed verpakt. 1x dieetvoer besteld en betaald. Naderhand mail ontvangen, dat het voer niet op voorraad bleek te zijn en dat de reeds gedane betaling zou worden gerestitueerd. Dat gebeurde dan ook. TOP!

Vlotte bestelling, super snelle levering in België

Vlotte bestelling, super snelle levering in België

zeer goede service

mijn bestelling voor hond met nierfalen was niet voorradig. Er werden echt inspanningen gedaan om mij dat toch zo vlug mogelijk te bezorgen, waarvoor mijn dank !

Slechte levering

Te lang wachten op de bestelling

De prijs is goed. Website is minder.

Ik koop praktisch om de twee weken op de website met steeds dezelfde optie van levering. Bestelling wordt retour gezonden zonder dat de bestelling in het ophaalpunt geweest is. Gevolg ritje met de wagen van Mol naar winkel. Het ingeven van het afhaalpunt werkt soms. Bij de laatste bestelling werkte dit niet dus maar een mail verzonden. Het lijkt mij toch niet moeilijk om te onthouden wat de klant zijn voorkeur is van levering.

Zodra ik iets bestel is het er vrij snel. Altijd keurig verpakt.

Super tevreden

Blij jullie te leren kennen, en blij dat de voeding voor mijn hond goedkoper is dan bij de dierenkliniek. Ze is er goed mee nu Mvg

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.