Een goede klanten servers en producten zijn goed

Ik ben goed op de hoogte gehouden verzenden

beste dierenvoer winkel

Alleen maar lof bestel graag daar mijn voer voor de honden

Makkelijk een snel

Makkelijk een snel

Goede website en top service

Helaas de bezorging met post.nl waardeloos.Was binnen 1 dag opgestuurd door petmarkt maar de bezorging 5 dagen later en uiteindelijk op een ophaalpunt ver van huis moeten ophalen.2x niet gekomen ondanks bericht dat ze komen en uiteraard wachten op post.nl.3e x ook zitten wachten maar gewoon een "niet thuis "bericht in de brievenbus gevonden.Kan helaas niet op de site aangeven voor een ophaalpunt.Staat er wel maar doet het niet.

Uit de kunst!

Het voer wat mijn hond moet eten verkopen ze, zowel blikvoer als brokken. Verpakken het goed en wordt snel geleverd.

Super! ze doen wat ze beloven en leveren de volgende dag!

Goedkoper dan de rest en snelle service

Mijn kat heeft al zijn hele leven last van zn darmen en obstipatie, dus heeft hij speciaal dieet voer, en Laxatract. Bij petmarkt is dit vooralsnog het goedkoopst. De service is snel en je wordt precies op de hoogte gehouden, hoe en waar je pakket is.

Zeer zeker een aanrader

Snelle bezorging en top ingepakt.

Petmarkt zelf is prima

Helaas duurt het 4 dagen vóór de spullen door Post NL worden gebracht. Ik zou een ander bedrijf nemen voor verzending om ontvangst beloftes waar te maken

Uitstekend ! Donderdag middag besteld zaterdag middag geleverd top

zonder problemen aan huis

Voldoende stock

Snel en voordelig

Goedkoop en snelle levering

Geen voorraad gegevens

Mijn bestelling werd maar gedeeltelijk en pas na week geleverd.

Aanrader

Goede website. Snelle levering. Beste prijs. Komt afspraken na. Je wordt via email goed geïnformeerd. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering van het product.

Superservice

Superservice, alleen postnl niet zo betrouwbaar

Voldoende

Fijn dat er een ruime keuze is. Wel wat langzamer met de levering dan ik van veel andere webshops gewend ben.

Vriendelijke snelle service. Met kennis van zaken.

Snelle levering. Goede prijs. Goed advies.

Alles volgens planning geleverd,fijn!

Top.

Goede snelle levering en laagste prijs

Bij dat ik bij jullie hills hondenvoer kan bestellen met name de large breed kip dental health

producten prima, maar voorraad nogal eens onvoldoende

Zou graag bij het plaatsen van een bestelling kunnen zien of het product op voorraad is. Indien niet op voorraad word ik wel op de hoogte gehouden wanneer het product hopelijk op voorraad is en afgeleverd kan worden. Aanbeveling is dus onder voorbehoud.

Zeer goede kwaliteit en service

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.