Niets om op aan te merken.

Prima service. Top.

Uitstekende service!

Mijn pakket was door Post NL verkeerd bezorgd. Zonder dat ik er iets voor heb moeten ondernemen kreeg ik een belletje dat het geregeld was en mijn pakket alsnog bezorgd wordt. Dat noem ik nog eens goede service!!

Meteen volgende dag bestelling binnen.

Gewoon goed en snel

Top service. Snel verzonden en volgende dag goed verpakt in huis.

Altijd prima service, en goed advies.

Fijne personen aan de telefoon, overzichtelijke webshop, goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader

Helemaal Top!

Buiten dat de prijzen lager zijn dan standaard, is de service geweldig!

Zoals het hoort

Wordt goed op de hoogte

Ik krijg wat ik bestel en wordt goed op de hoogte gehouden, zo als voorradig en levering en moest niet lang wachten op mijn bestelling.

Zeer tevreden.

De estelling wordt direct uitgevoerd en na Max 2 dagen geleverd.

Super snelle levering, scherp geprijsd

Altijd op tijd

Altijd netjes de spullen op tijd geleverd en als het anders is word je er goed over geïnformeerd

goede prijzen snelle levering

snel en goed prima prijzen

correcte levering

correcte levering

Goede prijs prestaties

Een zaak om voor terug te komen.

vandaag besteld, morgen geleverd

Koop er al jaren laxatract voor onze hond Bono. De goedkoopste en altijd op tijd geleverd.

Heb zeer goede ervaring met petmarkt

Heb zeer goede ervaring met Petmarkt. Ze leveren precies zoals afgesproken en zeer snel en vakkundig. Denken ook met je mee. Ook eventuele vragen worden beantwoordt.

Snel

zeer tevreden

Altijd goed

Bestellingen worden altijd netjes afgehandeld. Producten op orde!

Zeer goed!

Ik ben zeer tevreden over Petmarkt.nl. Verzending is altijd dezelfde dag (op werkdagen) en de volgende dag in huis. Als er iets niet op voorraad is laten ze dat netjes weten. Klantenservice is ook zeer vriendelijk. Over het algemeen liggen de prijzen ook lager dan elders. Verzendkostenvrij vanaf € 29,- en vele betaalmogelijkheden. Voor mij alleen maar pluspunten waardoor ik iedere keer weer bestel bij Petmarkt.

Na zoeken wel weer positief

Er is van alles veranderd op de site. Moest eigenlijk weer even wennen. En het product dat ik altijd koop is duurder geworden. Maar goed, verder is het wel weer gelukt.

Alles verliep soepel vanaf bestelling tot levering

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.