Snelle nette levering

Mijn bestelling werd keurig ingepakt snel geleverd. Ook was mijn bestelling goed te volgen.

Allemaal goed gegaan

Goed.

wordt snel geleverd, en goed op de hoogte gehouden

zie boven

Snelle service, redelijke prijs.

Wanneer je iets bij PetMarkt besteld weet je zeker dat je spullen snel geleverd worden (mits voorradig natuurlijk) en dat de prijzen op z'n minst concurrerend zijn.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, betrouwbaar.

Mijn katten willen maar 1 kat a lax en die leveren jullie voor n mooie prijs. Product is makkelijk te bestellen. Telkens kom ik weer terug bij jullie.

Nieuwe website omslachtig

Ik merkte bij mijn laatste bestelling dat de site veranderd was. Normaal kom ik mijn oude bestellingen zien en snel opnieuw bestellen. Nu ben ik even bezig geweest om het juiste product te vinden.

Goede voeding

Verzenden ging opzich vlot en het eten is goed aangekomen

Scherp geprijsd en snel geleverd

Een van de goedkoopste aanbieders van Sanimed kattenvoer. Snel geleverd en een gratis blikje voer erbij gekregen. De volgende keer bestel ik weer bij Petmarkt.

Uitstekend!

Laagste prijs, snelle levering, makkelijke website.

Super snelle levering en goed verpakt

Altijd op tijd en gemak dient de mens.

uitstekend

Problem word direct opgelost .prima zo

Betrouwbaar

Betrouwbaar en niet duur

Snelle levering en gunstig geprijsd

Ik heb speciale snacks voor mijn hond gekocht. Bestellen gaat makkelijk, gunstige prijsstelling en volgende dag al in huis. Ik ben er blij mee en mijn hond ook!

Prima en een snelle levering

Ik vond het zeer prettig dat er geen verzendkosten bij mijn bestelling waren. De volgende keer ga ik zeker weer bij jullie bestellen.

Uitstekende kwaliteit tegen een redelijk prijs met een traceerbare en snelle levering.

makkelijk bestellen en vlugge levering

Mijn hond heeft aparte voeding nodig. Petmarkt verkoopt deze, makkelijk te bestellen en een vlugge levering. Goed ingepakt in een stevige doos. En ook belangrijk niet te duur.

Makkelijke webshop en snelle levering! Volgende keer weer!

Supersnel

Je besteld en je hebt het supersnel in huis.

Goede prijzen en snelle levering

Scherpe prijs en vlotte levering

Snelle leveringen en een scherpe prijs zorgen ervoor dat wij steeds bij permarkt bestellen.

Je hebt je bestelling heel snel

Super snel

Super snel opgestuurd . Net als andere keren dat ik bij jullie besteld hebt.

Vlotte levering

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.