Snel en goed verpakt

Zeer te tevreden

Snelle bezorging top

Goede prijs en snelle levering!

top

super

Alles verliep prima

Ik ben tevreden over Petmarkt. Het was mijn eerste bestelling daar. Het voer voor mijn kat was snel binnen. De volgende bestelling zal ook via Petmarkt gaan.

Hele snelle verzending

Goed en snelle levering.

Prima! Supersnelle verzending!

Kreeg mijn bestelling zeer snel in huis en werd ook goed op de hoogte gehouden. Nette facturatie en emailbevestiging van bestelling. Prima!

Zeer tevreden met de diensten van dit bedrijf! Ik raad het ten zeerste aan!

Zeer goed en snel

Mijn bestelling is er altijd heel snel, Ene keer hadden ze iets verkeerd gestuurd en de dag nadien had ik mijn juiste bestelling al terwijl ik het nog moest terug zenden. Firma waar je op kunt rekenen

Zeer tevreden.

Heel overzichtelijke website. Product besteld en de volgende dag thuis geleverd. Beter kan niet.

Makkelijk en snel

Betaalbaar en snel bezorgd

Eind goed al goed

Ze hanteren een eerlijke prijs. Het doosje waarin de producten zijn verstuurd was compact en niet onnodig groot. Ik vond het vreemd dat ik mijn bestelling kon plaatsen en betalen en daarvan een bevestiging kreeg, maar later op de dag ineens bericht kreeg dat mijn bestelde product niet op voorraad was. Gelukkig kreeg ik een dag later bericht dat mijn bestelde product de volgende dag voorradig zou komen en weer een dag later had ik het alsnog in huis.

Netjes verpakt, goede instructies

De kattenhuisjes waren goed verpakt. Volgende dag geleverd. In elkaar zetten met duidelijke instructies.

Perfect zoals altijd

Geen levering aan huis ondanks voldoende besteld!!!

Wij hadden hondeneten besteld op zaterdagvoormiddag. Pakket zou dinsdag geleverd worden. Dinsdagavond kregen we bericht dat ze niet meer zouden komen. Woensdagmiddag kregen we bericht dat ze het donderdag zouden leveren. Maar woensdagavond kregen we bericht dat het in een plaatselijke winkel is geleverd! Dit pakket weegt 25kg en moet ik nu zelf ophalen in die winkel ! Bij vorige leveringen aan huis werd pakket ook gewoon op oprit gezet zonder dat er werd aangebeld terwijl er wel iemand thuis was.....

Goede brok...snelle levering,happy dog

Geweldig.

Nog nooit problemen gehad.

Zeer snelle en correcte service

Ik had verkeerd voer geleverd. Na een telefoontje en een mail met de nodige gegevens had ik vrijwel direct het juiste voer geleverd. Met het bijgeleverde retourformulier.

Zeer snel bezorgd in nette veilige kleine verpakking Top hier kunnen bedrijven nog van leren

super!

Vlotte bestelling en supersnelle levering.

Lang onderweg

Kan geen mening geven pakket nog steeds niet binnen

Zo als altijd goed. alleen de levering duurde deze keer in verband met de feest dagen wat langer, maar daar had ik al rekening mee gehouden door niet te wachten dat het op was. dus ga zo door. groeten, Jos C.

Snel levering

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.