Heel goed.

Snelle levering, goed verpakt!

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en snel

Duidelijke website. Gebruiksvriendelijke website. product snel gekregen.

Secuur alles uitgevoerd

Nadat eindelijk de storing bij de Rabobank was opgeheven en mij diverse betaalmogelijkheden werden aangeboden door jullie, hetgeen door de storing niet lukte, werd mijn bestelling nadat de storing voorbij was, alles heel snel geleverd. bedankt voor jullie geduld

Snelle bezorging.

zelfde dag nog verzonden

Prima bedrijf, maakt belofte waar: zelfde dag nog verzonden, dag na bestelling al ontvangen. Top!!

Scherpe prijs . Volgende dag geleverd en netjes verpakt

Keurige mails dat het produkt even niet op voorraad was en iets later zou komen. Als nog binnen 4 werkdagen!

Snel en prettig

Snelle levering, alleen Postnl waardeloze bezorgdienst!

Heel snel na mijn geplaatste bestelling kreeg ik bericht dat het pakket klaar stond voor verzending. Dus zeer snelle afhandeling van mijn order door Petmarkt. Zou de volgende dag door Postnl geleverd worden. Keurig bericht gehad, dat het tussen 19.40 en 21.40 uur bezorgd zou worden. Om 21.45 uur was er nog niemand geweest. We waren gewoon thuis. Om 22.00 uur nogmaals gekeken...."bezorger was onderweg". 4 Minuten later een mail, dat ze ons "gemist" hadden en dat het pakket de volgende dag af te halen was bij een afhaalpunt van Postnl. Het pakket weegt 12,5 kg........ Niet de volgende dag aanbieden of zo. Dus zo gaat deze bezorger van Postnl met zijn pakketten om. Wellicht was hij allang thuis. Snap dat Petmarkt hier niets aan kan doen, maar dit is wel een veel gehoorde klacht bij Postnl. Andere vervoerder?

Super goed

Snelle service en goedkoper

Goede producten en snelle levering

De site is duidelijk, goede producten en een snelle levering. Ik ben tevreden.

Prettige kennismaking met Petmarkt

Mijn eerste bestelling,goede prijzen en vlotte levering,dank hiervoor. Mvg Huygen Ludo.

Goede communicatie snelle verzending

Snelle levering en de voordeligste tot nu toe.

Snelle levering, top producten

Scherpe prijs en snelle levering

Wij kopen regelmatig speciaal hondenbrokken bij Petmarkt en de prijs is altijd goed en het wordt altijd supersnel en betrouwbaar geleverd. Zonder uitzondering. Zeker aanrader.

Topservice

Elke keer snel geleverd. Blijft een topper.

Klantvriendelijk behulpzaam en snel. Groot assortiment

Goed en op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd.

Snelle levering.

Product zit heel goed verpakt. Als je wat info nodig hebt via de mail altijd snel een berichtje terug. Goed bedrijf. Bezorging door post.nl is jammer, daarom geen 5 sterren.

Prima.

Kan niet anders zeggen dan dat dit een hele gemakkelijke site is. Met een account staat je vaste bestelling al genoteerd en hoef je alleen maar aan te klikken. Ook telefonisch goed bereikbaar en een goede service. De prijzen zijn daarnaast ook nog een lager dan gemiddeld. Ik ben dus heel tevreden.

Prima .

Altijd vlotte afhandeling van het bestelde product. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle service en goede prijs

Goedkoopste en snel in huis

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.