Grote pot weinig inhoud

Ik ben zwaar teleurgesteld van de inhoud van de grote pot. Er zat een heel klein zakje met kruiden in.

Zoals altijd snel, goedkoop

Perfect en snel

zeer tevreden, altijd goed geleverd

Onze hond heeft brokken op advies van dierenarts i.v.m. vorming van blaasstenen. De brokken die wij hier voor moeten kopen zijn bij de eigen dierenarts een stuk duurder. Vandaag besteld, morgen in huis !

Goede ervaring

Snelle service, duidelijke communicatie en goed verpakt.

Wederom perfect

Snelle levering...

goede prijs/kwaliteitsverhouding van het product

Snelle en duidelijk te volgen levering!

Super vlotte service

Super vlotte service

heel goed

uitstekend

Prima, goedkoper dan anderen en snel.

De Zylkene Chews voor de hond waren hier stuk goedkoper dan op andere websites.

Snelle levering.

Snelle levering tegen uitstekende prijs. Goede site.

Goederen besteld op donderdag, ontvangen op vrijdag, het kan niet beter

doen wat ze zeggen

komen na wat ze zeggen.

geweldig

snapte iets niet en werd per telefoon heel vriendelijk te woord gestaan.

alle processen verlopen prima, van bestelling tot levering

Eerst belde ik even omdat ik de hypoallergeen snoepjes voor mijn hond niet direct op de site terug vond. Ik werd hierbij in enkele stappen op een vriendelijke manier geholpen. De bestelling plaatsen verloopt vlot en naar wens en de levering was er al 's anderendaags. Ik ben tot op heden zeer tevreden, beter kan niet, van daaruit die 10!

super snel bezorgen super goedkoop super goed spul

super goed

Perfecte levering.

Gemakkelijk te bestellen en in 2 dagen geleverd in ee stevige kartonnen doos zodat er zogoed als geen mogelijkheid tot beschadiging of verlies van product bestaat. Prima service.

Alles zoals afgesproken

Super voor elkaar!!

Alles keurig snel en correct geregeld

Snel en goed geleverd!

Goed en snel geleverd. Goed verpakt.

uitstekend

maandag besteld dinsdag geleverd top

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.