Aan belafspraak gehouden en snelle afhandeling, prima service

Altijd prima en snel geleverd

Niets op aan te merken.

De bestelling is nog niet binnen

Een paar dagen geleden al besteld, maar behalve een beoordelingslinkje, nog niets binnen.

Ik geef niet snel 5 sterren.

Snelle levering. Duidelijke uitleg op site. Medical Pet Shirt Hond van hoge kwaliteit met hele duidelijke gebruikers instructie. Dit alles voor een correcte prijs. Kortom: top.

Tip top in orde

Snelle verzending.

Juiste product, geleverd zoals afgesproken.

Heel tevreden

Snelle en correcte handelingen

Heel goede service

Petmarkt denkt mee na mijn bestelling en een niet voldoende stok werd na informatie het aanwezige van de bestelling verzonden en het resterende gekrediteerd omdat het wachten op de nieuwe levering bij petmarkt te lang zou duren dit vind ik geweldig

Geen gedoe; gewoon op tijd geleverd!

Zie reactie hiervoor!

Zeer goede en snelle levering

Geleverd conform afspraak

Snelle levering van een prima merk puppy voer

In een woord “Geweldig “

Gisteren besteld de volgende dag al in huis, goede service. Zeer tevreden

Snelle levering en goed geprijsd.

Netjes geleverd

Had op donderdag besteld, en had de keuze zaterdag ochtend te leveren aan gegeven. Beetje met drukte post bestellers in het achterhoofd. Kreeg uiteindelijk een leverdatum van maandag erop. Uiteindelijk is wel op zaterdag geleverd wat later in de middag. Dit mag wel wat duidelijker..

Vlotte afhandeling

Prima website, duidelijke omschrijvingen. Goedkoper gevonden dan elders.

snelle bezorging.

Website duidelijk.

Zoals al 4 jaar perfecte snelle levering van goede kwaliteit

Snelle levering. Goeie prijs.

Petmarkt heeft geen rekening gehouden met de aangegeven ontvangstdatum.

Normaal gaat het goed met de verzending, maar nu ik zelf een datum heb aangegeven is daar onvoldoende aandacht aan besteed, en is het pakket tijdens mijn vakantie bij een afhaaladres afgegeven.

Tevreden

Ik bestel graag bij jullie altijd goed verzorgd.

prima service, vlotte levering

prima service, vlotte levering

Altijd is de bestelling op tijd

Altijd perfekt

Perfekt

Hele goede ervaring

Ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan door de medewerkster. Ze was zeer klantvriendelijk. Jullie hebben er een vaste klant bij :-)

Alles perfect

Steeds snel

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.