De door mij bestelde goederen zijn op tijd en in goede staat ontvangen

Goede en snelle service.

De mecicijnen van mijn kat word snel en goed verpakt. Hoop er nog lang gebruik ervan te kunnen maken. Vond het wel verwarrend...dat haar medicijnen van naam was veranderd....maar volgens de beschrijving bleek de inhoudelijke stoffen erin te zitten.

Top service en goedkoop

Toppers

Dikke prima! Op de bezorger van Post NL na die weigerde de volle zak te bezorgen waardoor we voor het weekend bij de dierenwinkel speciaal Anti-struvite voer moesten halen. Klacht in gediend bij Post NL.

Zeer goed en snelle service

Shop graag bij Petmarkt. Goede en duidelijke site, snelle service

top

snelle en duidelijke service

Snel en goed verpakt geleverd

100% tevreden

Snel geleverd, goed verpakt.

Vlugge bestelling

Zeer vlugge bestelling en correct.

Correcte levering

Producten netjes verzorgd en verpakt

snel, goede aanbieding

goede aanbieding snelle levering alles correct

Mijn bestelde producten werden snel geleverd. Ook het telefonisch advies was prima!

Zeer goede ervaring!

Levering heel snel gebeurt! Prijs kwaliteit verhouding zeer goed! Producten in nieuwe en perfecte staat ontvangen...zeer tevreden! :-)

Snel

Zeer goed en snel

Prettig geholpen

Ik had veel vragen en die zijn naar volle tevredenheid beantwoord

Geweldige service

Als de post niet meewerkt, doen zij het wel!!

supersnel

bestelling was supersnel binnen

Gewoon alles super gelopen,

Snelle levering !, gratis bij grote bestelling! Eerlijke en faire prijzen! Alles super gelopen! Grote keuze! Uitermate tevreden! Doe zo verder!

slecht

wij hadden het voer dinsdag besteld en we kregen het pas zaterdag middag.

Goed en betaalbaar!

Mijn hond heeft blaas/gruis problemen en na 2x een operatie te hebben ondergaan, ben ik volledig overgegaan op Trovet Urinary Struvite. Gelukkig gaat alles nu goed (wel urine blijven checken) Petmarkt is zeker de goedkoopste en levert snel!

Bestelling niet binnen gekregen.

Bestelling niet binnengekregen

Blijf bij jullie bestellen alles goed geregeld en goed voor de klanten..

Vlotte service en eerlijke prijzen

Vlotte uitgebreide webshop. Prijs kwaliteit is top.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.