Snelle correcte levering

afspraak is nagekomen en snelle levering

laagste prijs, snelle levering

Vriendelijke mensen!

Had iets verkeerd gedaan adres is direct door jullie opgelost bedankt voor goede service

Prima service a is het niet aangewezen om rond 10 uur savonds nog iemand v post nl aan de bel te hebben.....

Snelle verzending, prijs kwaliteit uitstekend

Prima. Lekker optijd goed ontvangen!

Uitstekende prijs, snelle levering

Ondanks de melding van mogelijk langere levertermijnen, de bestelling steeds de dag nadien ontvangen. Ook zeer scherpe prijs in vergelijking met andere websites. (Trovet hondenvoeding) Top!

gewoon prima

besteld en binnen no time geleverd, gewoon prima dus

heel goed

Geweldige hulp zeker op.onze leeftijd goed hulp bij bestellen .Doen zich allen mooite

supersnelle levering .zeer aanbevelend

prima, snel en netjes geleverd

duidelijke website met voldoende informatie, nette verkoopprijzen en totaalbedrag voor franco levering, ruime keuze uit producten.

Pet markt is de goedkoopste en alles komt netjes verpakt thuis

Aanbiedingen of spaarkaarten zou ook leuk zijn om een gratis product te krijgen

Gewoon uitstekend

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Snel

Uitstekende service

2 scalibor banden besteld. Zijn daar goedkoper als elders en worden super snel verzonden

Goede snelle service

Super ervaring!

Snelle bezorging en verzorgde verpakking.

Snel betaalbaarder en netjes

Super snel bericht na bestelling en snel geleverd.

Al eerder besteld altijd dieetvoer leverbaar veel voordeliger dan bij andere snelle afhandeling bericht en levering.Uiterst tevreden.

Bestelling zeer vlug gekregen.

Snel geleverd, niet duur, top!

Snel geleverd, niet duur en goede producten!

Alles loopt fijn

Makkelijk te bestellen, komt op tijd. Met een goed prijs ook. Bedankt petmarkt!!

Snel, goedkoop en snel

Zij leveren goede produkten, leveren die heel snel af en prijstechnisch absoluut de beste

Snelle levering, alles prima

Was blij dat er met PostNL verzonden werd. Meest betrouwbare logistieke dienst. Verder goed verpakt maar zonder onnodig materiaal.

DE goedkoopste en snel geleverd top

super!!

Snelle en goede levering

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.