snelle levering ben zeer tevreden

Snelle levering. Enige minpunt is de verzendkosten, die hadden bij hetgeen ik had besteld lager gekund dmv brievenbus post ipv doosje.

Makkelijk en snel

Al 5 jaar perfect

Al 5 jaar geen enkele klacht en super snelle verzending

Een correcte afhandeling van mijn bestelling.

Dat het pakje op de afgesproken dag en tijd op tijd was geleverd. We maken dit vaak anders mee. Dus Petmarkt.nl helemaal TOP.

Zoals elke keer weer : perfecte service

Altijd al een perfecte service gehad, er wordt ook perfect gecommuniceerd in geval van eventuele vertraging (tot nu toe Max 1 dag vertraging wegens stock)

Snel en netjes de volgende dag bezorgd

Snelle levering, netjes verpakt en beste prijs.

Mijn producten werden keurig en op tijd bezorgd. Zeer tevreden!!

Supper

niets dan goed de een dag besteld de volgenden dag in huis

Snel en voordelig

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Puik

Goede service, snelle levering!

De ene dag besteld, de andere dag geleverd, geweldig! Duidelijke en overzichtelijke website!

Geen aangezien ons bestelde product nog niet is geleverd

Ik kan nog geen oordeel geven daar we nog niks ontvangen hebben,er is wel al betaald en bericht ontvangen dat het verzonden moet zijn,het is wel heel vervelend omdat wij het isogel nodig hebben bij een darm ondersteuning

Te late levering/niet geleverd

4 dagen na bestelling nog niets ontvangen. Probleem ligt vermoed ik bij Post.nl. Feit is dat ik nu(in het weekeinde) zonder speciaal dieetvoer zit en onze kuur weer van voor af aan moet beginnen. Want om de oorzaak van allergie te ontdekken mag onze hond niets anders hebben. Maandag zal het voer ook niet binnenkomen dus ook nog eens extra kosten maken vanwege de hogere prijs lokaal. Bij dit soort voer wellicht een meer betrouwbare vervoerder zorgen

correct

Délai livraison obsolète

Commandė mardi 6 avril. Nous sommes samedi 10 avril, toujours en attente de la livraison.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Slecht

Tot op heden zaterdag 10/04/21 nog niets ontvangen. Heel gebrekkige of zelfs bijna níets van informatie van post nl. Ben helemaal niet blij met de manier vandoen.

Klantvriendelijk én betaalbaar

Precies dat. Klantvriendelijk en het dieetvoer is veel goedkoper dan bij mijn eigen dierenarts.

Snelle levering.

Prijs kwaliteit verhouding TOP en snelle levering

Snelle levering, prijs en kwaliteit verhouding goed.

Snelle levering en faire prijzen.

Ik wil geen beoordeling geven

Ieder bedrijf wat het nodig vindt om mij via de mail lastig te vallen met de vraag hun te beoordelen krijgt automatisch de laagste score. Ik wil gewoon mijn spullen kopen en verder niets. Als ik ergens in de stad gewinkeld heb wil ik ook niet bij de uitgang vragen hoeven te beantwoorden over hoe mijn koopervaring was.

Snel en gunstige prijs

Snelle levering en prijs is goed

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.