Snel, goed en voordelig

Al diverse keren speciaal/ dieetvoer besteld voor hond en kat. Snelle levering -dus je hoeft zelf niet te sjouwen- en stukken goedkoper dan dierenarts of dierenspeciaalzaak.

Goed en veilig verpakt en bezorgt

Goede ervaring

geweldig

makkelijk bestellen. Snelle levering

Niks op aan te merken

Dieetvoer voor onze kat voor een voordeligere prijs aangeschaft als bij andere aanbieders. Verder nette service, geen gedoe, fijn!

Snelle verwerking en afhandeling van mijn bestelling. Details van de levering en levering zijn erg goed. Vriendelijke bezorgers.

Pakket snel verstuurd

Bestelling snel verstuurd, zeker tevreden

Goede zaak

Al een paar keer brokken voor mijn labrador gekocht en ze eet er goed van groeit goed deze koop ik Specific Hond Puppy Large & Giant Breed (CPD-XL) echt een aanrader ik heb het via mijn dierenarts advies.

Mijn ervaring was altijd goed

Bestelling wordt altijd goed en snel afgehandeld

Prima levering

Een dag van te voren besteld, volgende dag in huis, en de spullen die ik besteld heb ook nog eens n stuk goedkoper. Voor mij 5 sterren ⭐️

Goede service.

Correcte artikelen en op tijd geleverd.

Beste prijs online. Altijd snel geleverd.

Goede levering en producten.

prima service en perfecte prijs/kwaliteit verhouding

heel positief

Vlotte en snelle levering

Vlotte en zeer vlugge levering

Goed ed efvaring

Nooit problemen gehad.

Goed en snel geleverd

Makkelijk te bestellen,overzichtelijke website,de goedkoopste met alle artikel die ik nodig had en met een dag in huis.Ben zeer tevreden blijf hier ook bestellen in de toekomst.

Klantvriendelijk

Petmarkt heeft verkeerde bestelling zo goed opgelost ik denk dat geen andere zaak zoiets zou doen.dankbaar en altijd word je goed te woord gestaan Ik blijf altijd klant...

Goede prijs en snel verzonden

Goede prijs en snel verzonden

U heeft mij perfect geholpen omdat ik niet om kan gaan met de website Perfect op gelost

altijd goed en snel

na iedere bestelling word alles correct en snel afgehandeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Top levering

Al 8 jaar lang goede en betrouwbare levering

Goede keus

Snelle levering en goede prijs

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.