Het wordt snel geleverd, al heb ik getwijfeld om dit product te bestellen omdat op de site een andere afbeelding van de verpakking staat als dat ik gewend ben van dit merk Bij levering bleek het exact dezelfde te zijn, dit kan verwarrend zijn en mensen doen besluiten het toch maar niet te bestellen.

Uitstekende webshop

Goede producten goede prijs snel geleverd

TOP!

Alles ok

Correcte en snelle service

Heel vlotte afhandeling en de dag na de bestelling waren mijn artikelen al geleverd, netjes verpakt.

Ik heb al een paar x besteld Goede prijs en netjes verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering!!

Toppie

Prina en op tijd geleverd

Zeer snel en goed

Prima, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen, goede service en snelle levering.

Geweldige service

Snelle levering en goed advies

uitstekend!

Duidelijke site, snelle en correcte levering en, heel belangrijk, de opmerkingen die je plaatst worden ook gelezen en uitgevoerd! Ik ben zeer tevreden.

Gewoon Prima

Snel en goed geleverd, voor een goede prijs.

Super altijd snelle levering

goede prijs en vlugge levering! Top

Zeer goede prijs en een perfecte en vlugge levering

Snelle levering, stuk goedkoper

snelle service

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Snelle levering en goed verpakt.

Perfect en snel zoals altijd

Geen opmerkingen . alles perfect.

Goede uitleg

Op tijd geleverd en product informatie goed

Prima, maar ging niet helemaal goed met verzending

De verzending was door post.nl gemeld als zijnde geleverd, terwijl we niets hadden ontvangen. Na contact met post.nl zou dit dezelfde dag mogelijk nog recht getrokken worden. Dit is pas de dag erna gebeurd. Daar kon PETMARKT in principe niets aan doen. Wel hadden jullie kunnen reageren op mijn mail hierover. Verpakking was keurig en netjes verpakt. Chapeau.

1 aandachtspunten Bij het bestellen aangegeven om pakket op PostNL punt te laten leveren. Toch werd pakket op mijn adres afgeleverd met als gevolg dat mijn buren ermee belast werden. Gaarne hier dus op letten.

Voordeliger!

Snelle levering en ook nog goedkoper dan andere sites die trovet aanbieden.

Goede snelle service

snelle levering Goede prijzen

snel en correct

Een snelle en correct service verlening tot in België. Zeer tevreden !

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.