Klasse

Gewoon,alles duidelijk snel en goede kwaliteit voor de prijs.

Altijd goede producten en een super snelle levering!

Ik koop altijd ons kattenvoer bij Petmarkt. Ze verkopen goede producten voor de beste prijs en leveren zeer snel! Ook wanneer er toch iets niet op voorraad blijkt te zijn wordt dit goed en snel opgelost.

altijd heel blij geweest

ik bestel regelmatig de voeding voor mijn kat. snel levering (4 of 5 dagen zelfs in deze corona tijden....)

Goede en snelle service.

Binnen 2 dagen waren de goederen die ik besteld had in mijn bezit. Ik ben goef op de hoogte gehouden van de staat van mijn bestelling. Top

Alles verliep perfect!

Alles goed.

Snel gevonden wat ik zocht en bij 4 pakken een korting. Goedkoper dan andere sites bij 4 pakken tegelijk. Snelle levering, wordt op de hoogte gehouden van de verzending

Prima bestelling snel geleverd

Mijn bestelling is snel geleverd

Snel

Super snelle levering, mijn hond geniet van jullie voeding. Altijd de dag erna dat ik besteld heb in de middag is het de dag erna al geleverd. Zo blij mee!

Snelle service, niets op aan te merken

Vlotte levering, goede prijs

Uitstekende prijs, kwaliteit en service.

Het is alleen jammer, en dat Petmarkt niets aan doen, dat PTTPost niet te vertrouwen is. Eerst een mailtje sturen dat het de volgende dag geleverd wordt en op de dag van de levering een mailtje sturen dat het nog een dag langer duurt. Nogmaals hier kan Petmarkt niets aan doen.

Eerste keer goed 2e keer slecht

Moest 3 keer bellen voordat mijn bestelling verstuurd was en toen was het nog niet eens volledig.

Betrouwbaar en goed voor mijn dier

Op Petmarkt kan ik altijd rekenen wat betreft levering, kwaliteit en prijs!

super

op tijd geleverd ,goed verpakt ,

gewoon goed

ik heb gewoon gekregen waarom ik vroeg voor een goede prijs, alleen jammer dat post.nl het zaterdag zou leveren maar dan komen ze het maandag aanbieden en dan ben ik weer werken, dus vandaag op een ophaal punt gehaald. maar daar kan petmarkt.nl niks aandoen.

Het product is goed en de service ook

Het product is goed en de service ook

Zeer snelle verzending!

Donderdagavond besteld en zaterdagmiddag al in huis. Zeer snelle verzending en steeds correct en goede prijs. Top! +++

Gewoon goed

Bestellen, betalen en afleveren alsof je in de winkel bent. Alleen wordt het nu ook nog een gratis thuisbezorgd. Wat moet je nog meer.Zo doorgaan! Voor advies kan je ook altijd nog even bellen. Super.

weet ik niet

weet ik niet nog niets ontvangen?

Gelukkig weer snel geleverd!!!

Na 2x zeer lange levertijd nu gewoon weer snel geleverd!!

Een hele goede service.

Als er een probleem is met je bestelling en je neemt contact op wordt je altijd heel goed geholpen.

Snel en netjes

Snel en netjes verpakt!

Prima, snel in huis voor een scherpe prijs.

Bestel regelmatig een bepaald product voor mijn kat. Kijk dan altijd even waar ik dat het voordeligste kan kopen. Deze keer was dat bij Petmarkt, dus daar besteld. Was mijn eerste keer dat ik Petmarkt gebruikte, maar is prima bevallen. Duidelijke site, product snel in huis en dus de scherpste prijs deze keer.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.