Goed en snel geleverd!!

Snel geleverd en de goedkoopste voor wat ik nodig had

Super zoals altijd!

1 van mijn voedingen die ik nodig had was niet in voorraad. Dat kreeg ik via mail. Even contact opgenomen. Ik werd vriendelijk verder geholpen. De ontbrekende voeding kwam de dag erna al binnen en dan werd alles dadelijk verzonden. Ik had mijn bestelling alsnog heel snel!

Pico bello

Alles prima geregeld.

Al jaren een betrouwbare leverancier voor mijn hond met een allergie!

Ik bestel al jaren bij Petmarkt.nl en ben er zeer tevreden over. Snelle levering.

Snelle levering en goede prijzen

Bestelling snel in huis

Prima website, bestelling snel in huis

Voordelige dierenvoeding, snel en correct geleverd

Vriendelijk te woord gestaan tijdens een telefonisch contact ivm de beschikbaarheid van nat kattenvoer. Daarna de bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. Top service!

Snelle service, goed product

Goedkoop goed en snelle levering

Vlak voor de jaarwisseling heb ik kattenvoer besteld en ondanks de drukte had ik het een dag later binnen! En dat voor een hele goede prijs!

Goed aanbod tegen goede prijzen, razendsnelle levering ondanks de kerstdrukte.

Op tijd geleverd en perfect verpakt

Prima en snelle service

Ondanks de drukte had ik mijn bestelling snel in huis, top!

Hardstikke goed geregeld

Ondanks moeilijke periode snel geregeld

snelle en goede service, uitgebreid assortiment

Ik bestel regelmatig dierenbenodigdheden bij Petmarkt.nl, en ik ben zeer positief over deze webwinkel. Goed assortiment, simpele bestelprocedure, snelle service. Ik ben er blij mee en blijf daar bestellen.

zeer goed

altijd en netjes op tijd bezorgt. En ook prina erpakt

Lijntje

Na 3 dagen zit ik nog steeds op mijn bestelling te wachten. Ik krijg steeds het bericht dat ze ‘vandaag’ gaan leveren maar ik word steeds aan het lijntje gehouden. Als ze ‘vandaag’ niet kunnen leveren verwacht ik toch dat ze me ‘s anderendaags toch meer bovenaan zetten. Tijd om iets anders te zoeken?

Het is er nog steeds niet

Ja , dit is vervelend , nog steeds niets gekregen

Ondanks de corona problemen was het pakket de volgende dag.

Super!! En snelle bezorging!!

Vanaf het de eerste bestelling al zeer te vrede, snelle bezorging altijd!!

Eenvoudig te bestellen, heel snel geleverd en alles correct.

Eenvoudig te bestellen op de website en makkelijk te betalen. Bestelling werd heel snel geleverd (naar België) en alles bleek ook correct. En bovenal de beste prijs na vergelijking met tientallen concurrenten.

Het is gewoon goed.

Helaas door de kerstdrukte kreeg ik de medicatie woensdag pas binnen, terwijl het de zaterdag ervoor al onderweg was. Maar verder is het prima aangekomen en 10,- goedkoper dan wanneer ik het bij mijn dierenarts moet kopen, dus ik ben blij! Zo doen we het de volgende keer weer maar dan is de kerstdrukte gelukkig voorbij.

Snel besteld of opnieuw besteld en alles wordt snel en netjes op tijd geleverd!

Correcte levering

Wij zijn zeer tevreden nette levering en op tijd

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.