Artikelen welke ik zoek steeds op voorraad. Levering volgende dag volgens afspraak.

Goede prijs, prima assortiment en snelle levering!

Goed assortiment speciaal voer voor een prima prijs. Snelle levering.

Snelle levering en goedkoper!

Als er iets veranderd is met je bestelling wordt je keurig netjes gebeld.

Super snel en vriendelijk

Goede zaak

Goede afhandeling ik blijf klant uiteraard

Goede snelle levering .

En de goedkoopste van allemaal. En top services. Houden zo.

Snelle, nette levering

De bestelde spullen zijn vlot geleverd.

Super snelle levering

Ik heb reeds verschillende malen besteld bij petmarkt. Altijd een super vlotte levering. Telkens ontvangen binnen de 2 dagen in België.

Helemaal Top!!!

Snelle levering! Wordt heel goed op de hoogte gehouden over de bestelling/bezorging. Petmarkt is veel goedkoper dan andere diervoeder websites!

Slecht

Mijn pakketje is er nog steeds niet en mijn hond zit morgen zonder eten

betaalbaar en een snelle service

Is goed ,kan alles in een shop kopen.

Snelle goede service

Enige nadeel: na bestelling veel te veel bevestigingmails

Prima gewinkeld

Laxeermiddel voor mijn poes gekocht. Er was genoeg keuze voor een goede prijs. Het was snel geleverd en goed verpakt.

Betrouwbaar

Prima sevice en levering

Snelle levering en goede prijs.

Ik ben zeer content met Petmarkt. De levering is snel en correct. Heb daarom al vaker bestellingen geplaatst. Heb 1 keer contact gehard met de klantenservice. Contact was uiterst vriendelijk. De prijzen zijn heel goed geprijsd. Ben door dit alles uitermate tevreden.

Snelle, korrekte, respectvolle leveringen.

Altijd snel, juiste levering en koerierdienst zeer vriendelijk en houden zich aan de coronaregels.

uitstekend

een hele fijne en goede webshop met uitstekende service

Alles was prima naar wens

Alles is heel vlot verlopen... bestellen... de nodig opvolging met info via mail... En de levering ook heel vlot

Prettige winkel, goede verzorging van het pakket

Het is altijd prima geregeld als ik mijn hondenvoer bestel.

De ene dag bestellen en volgende dag al in huis. Het wordt keurig op de afgesproken tijd geleverd .

nu al een paar keer bij jullie mogen bestellen

nu al een paar keer via de website van jullie mogen bestellen en dat ging heel goed. Website ...prima, duidelijk en overzichtelijk. Het bestelde werd op de afgesproken datum keurig bezorgd. De bestellingen worden snel geleverd en tegen prima prijzen. Voor ons geen geloop meer met zware zakken voer. wij zijn om en nu een vaste klant geworden!!

Door PostNL slecht

Voor de derde keer op rij is de levering vertraagd. Dus bij mijn eerdere twee bestellingen ook. Nog steeds, 5 dagen na bestellen, is de levering niet binnen. Er staat datum levering onbekend. Dus niet de schuld van petmarkt maar als er geen keuze gemaakt voor een andere koerier, zal ik niet meer bestellen. Met vriendelijke groet Louise Boonstoppel

Prima en snel geregeld.

Xxx

Alweer voor de 20ste keer besteld.

Gaat altijd perfect. Werkelijk geen enkele klacht. Mooi op tijd en fatsoenlijk verpakt.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.