petmarkt.nl heeft heel goede prijs/kwaliteit verhouding de verzending loopt goed

Zeer Slecht laaste Bestelling

2x Bestelt niets ontvangen. 3 de Maal ontzettend brutaal weerwoord van de dame aan de telefoon . " Ik had maar eerder moeten bestellen". Wow,ben al 5 jaar een trouwe klant. Ondanks dit blijf ik het product toch aanraden. Van deze praktijk.

Makkelijk te bestellen, zeer overzichtelijk en goedkoopste prijs

Perfecte service

Femke, mijn labradoodle heeft een allergie vandaar Trovit insecten voer in droge brokken. Ook was insecten in blik een lekkernij maar helaas is de samenstelling zodanig gewijzigd dat het nu op ,,'soep" lijkt en er uit ziet als 'kots'!

Snel bezorgd, voor goede prijs

Super service

Super levering!

Makkelijk en snel geleverd

Gewoon goed zo als je mag verwachten

Mooi op tijd volgens afspraak

vlotte bestelling en levering

vlotte bestelling en levering

Uitstekend verzorgd, zoals altijd.

Bestellen en de volgende dag bezorgd. Top.

Zeer behulpzaam en snelle opvolging mbt retourzending

Het was makkelijk contact op te nemen om na te vragen hoe een retourzending af te handelen. Vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Afhandeling zeer snel.

Goed product en snelle levering

Advocate ontworm pipetten zijn moeilijk te verkrijgen op internet. PetMarkt.nl heeft ze wel en levert ze snel. Ook bij vragen telefonisch goed bereikbaar.

perfecto

snel en zeer vertrouwd, dit was de eerste keer.

Alles top. Snelle verwerking van de bestelling, en een vlotte levering. Meer kan je niet wensen.

Zeer concurrentiële prijzen en snelle, correcte levering

Grote keuze interessante prijzen, dikwijls bij de beste op de markt voor hetzelfde product. Snelle en correcte levering Een aanrader!

Adequate reactie na herziening bestelling klant; snelle levering, kortom ga zo door

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik bij elke status een status update per mail waardoor ik de bestelling goed kon volgen. De volgende ochtend stond de postbode al voor de deur! Zeer tevreden over de communicatie en de levering.

hele goeie ervaring

Goeie prijzen, snelle levering, en gratis levering boven een bepaald bedrag. Dat is klantvriendelijk.

Prima service Goede prijzen

goed en snel!

overzichtelijk bij bestellen en snelle levering van pakketje.... tegen concurrende prijzen!

Bestellen, betalen en verzenden is uitstekend.

Excellent service, livré le lendemain le tout au meilleur prix, un vrai plaisir

Le moins cher, le plus rapide et la qualité

geweldig

Prima prijs, uitstekende verzending

Goed en betaalbaar

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.