Snelle bezorging

Perfect!

Zeer snelle levering, dag nadien al in huis. Ondertussen veel informatieve mails over stand van zaken. Produkt heel goed verpakt. Scherpe prijs. Top!

Alles is goed gregeld.

Fijne webshop, fijne klantenservice, fijne prijzen !

Slechte logistiek

Prima assortiment, goede prijzen. Logistiek een drama tot nu toe. Vrijdag besteld, zou dinsdag bezorgd worden, dat werd woensdag, toen donderdag, en nu weer naar de vrijdag verzet, maar weer afwachten of het dan wel bezorgd wordt. Geeft voor Petmarkt (die er waarschijnlijk ook niet veel aan kunnen doen) ook geen goed imago zo.

zeer goed

makkelijk te bestellen en snelle levering

Zoals altijd ben ik super tevreden . Prijs/ kwaliteit/ service/ snelheid is gewoon top

Snel, voordelig, betrouwbaar en correct

Ik bestelde er voor het eerst en was erg tevreden. Na een telefoontje werd ik goed geïnformeerd over het product dat ik wilde bestellen. Ik kreeg wel ineens veel mailtjes over het verzenden van deze ene bestelling maar dat hoort er blijkbaar bij. Zeer tevreden dus en de volgende bestelling doe ik hier dus ook weer.

Goede service, snelle levering ook als het gevraagde product niet voorradig is

Uitstekende leverancier!

Altijd zijn de leveringen snel, verzorgd. De datum van levering is altijd juist. Geen enkele missing.

Heel snel. En goed

Goede bezorging en snel

Snelle afhandeling en levering in een doos die perfect om dr zak brokken past.

Zeer betrouwbaar online shop!

Beste, Nu bestel ik reeds meer dan één jaar bij Petmarkt de blikken voor mijn hond, steeds op juiste dag geleverd! Heb geen enkel levering niet op de juiste dag ontvangen. Ik raad jullie allemaal deze Petmarkt aan!

De bestelling gaat meestal goed en vlot alleen de laatste 2 x dat ik extra betaald hebt om het op een bepaalde dag s’avonds bezorgd te krijgen, ging dat op de desbetreffende dag niet door maar een dag later. Ik werk en daarom kies ik voor een bepaalde tijd en bepaalde dagdeel, daar betaal ik extra voor alleen is dit geen garantie dat het dan ook gebeurt en dat is echt jammer..

goed snel en correct

gemakkelijk bestellen en correct geleverd

Goede prijs Spoede levering

Nette prijs en snelle levering

Hebben de juiste voeding

Buiten uw schuld duurde het langer voor dat het pakket binnen was. Post nl was niet zo snel

Iedere maand bestel ik hypoallergeen voer voor mijn katten. Het is goedkoop en ze leveren snel! Aanrader!

Ik heb via petmarkt het dieetvoer voor een hele goede prijs en snelle service gevonden. Ik kreeg constant updates over het proces en de levering was op tijd. Ga hier de volgende keer zeker weer bestellen als het voer op is!

Wij zijn erg tevreden

Prima altijd keurig verpakt en snelle levering. Tevreden!

Gewoon top!

Ruim assortiment tegen goede prijzen. Service is ook super!

Top.

De hondenbrokken waren de goedkoopste via internet en zij berekenen geen verzendkosten. Een snelle levertijd.

fantastisch

correct en snel geleverd. goede prijs

Snel, goed en goed betaalbaar

Zéér tevreden, snelle service.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.