Goede aanbiedingen en snelle levering

Duidelijke website, overzichtelijk en alles makkelijk te vinden.

Als je een vraag hebt denkt gelijk het hele team met je mee, je krijgt snel antwoordt. Super snelle levering en geen gedoe. Ook niet geheel onbelangrijk zijn de uiterst scherpe prijzen.

Super service

Ik had twee zakken hondenvoer besteld van 2,5 kg. Helaas hadden ze er nog maar eentje, want die maat gaat eruit. Deze zak was van juni 2020, dus qua datum dus eigenlijk niet meer goed te verkopen. De service was super, want ik kreeg gewoon die zak van 2,5 kilo (dat wilde ik graag) en een zak van 4 kilo. Voor hetzelfde geld! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Betaalbaar...en snelle service.

Mijn ervaring is....snelle service...betaalbaar.

Scherpe prijzen, snelle levering

Alleen wel te veel mail, die naar mijn idee weinig toevoegden aan de status. Ontvangen, verwerkt intern, verwerkt extern, verstuurd etc, etc. Te veel, waardoor je de belangrijkste gaat missen.

Fijne site

Snelle levering. Als iets er niet is bellen ze gelijk. Prijs in verhouding met anderen prima

Via de mail, weet je wanneer ze het versturen en dat verloopt prima. Bestelling snel in huis.

vlotte levering na bestellen

mijn bestelling had ik vlot in huis, prima geregeld. volgende keer ga ik weer bij Petmarkt bestellen.

Snel en betrouwbaar

Zeer goede prijzen en snelle levering. De status van je bestelling kun je altijd volgen. Eenvoudig en betrouwbaar!

Vlotte levering

w

uitstekend

goede prijzen, uitstekende service ik ben zeer tevreden

Heel tevreden!

Topprijzen en razendsnelle levering ! zeer tevreden.

Super snel en correct thuis bezorgd.

Makkelijk te bestellen tegen een zeer gunstige prijs.

Goede prijzen op de site, stuk goedkoper als bij de dierenarts kwam ik wel achter! Pakketje werd snel geleverd. Zat goed verpakt, geen onnodig grote doos, het paste er precies in.

snel geleverd

snel en netjes geleverd. één product was niet op voorraad en daardoor werd het een dag later geleverd dan verwacht. Maar de webshop had mij hier snel van op de hoogte gebracht.

goede producten, snelle levering

Al meerdere keren heb ik wat besteld bij Petmarkt. Ze hebben goede producten en leveren snel. Duidelijke communicatie over de bestelling, kortom een topshop!

Snel en goed bezorgd

Snelle verzending

Doen wat ze beloven.

Keurig op tijd mijn bestelling geleverd. Ik had nog om een ander product gevraagd welke niet op voorraad was en deze is mij binnen 2 dagen toegezonden. Kortom, dik tevreden!!

Goede prijs en snelle levering!

Uitstekende dienstverlening

Telefonisch informatie , de afhandeling en verzending

Hele goede winkel

Prima website Goede prijzen en snelle en correcte levering Ik ben al lang klant en bevalt prima

perfect

een hele snelle levering, alles klopte

Snel en correct thuis geleverd

In 1 woord top. Sneller geleverd dan aangegeven.

fantastische ervaring

zeer perfect product en zeer snelle verzending

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.