Prima en snel

Altijd netjes op tijd en goed verpakt

Snel en netjes!

Bestelling was netjes verpakt, snel verzonden en je krijt wat je besteld. Zeer goede prijs!

Fijne webshop, goede prijzen en snelle service. Ook bij vragen wordt er direct geantwoord .

Snel geregeld

Heel fijn, makkelijk en snel geregeld en precies op tijd geleverd

Prima en snel

Prima en snel altijd goed

Snelle levering met een goede prijs

Snelle levering met een goede prijs

Fijne vertrouwde snelle levering

Overzichtelijke site. Prijs is goed. Informatie betreffend product en levering is zeer goed. Snelle levering. Zal zeker weer bij Petmarkt.nl bestellen. Ben zeer tevreden.

zoals het hoort.

gewoon goed , zoals je ook mag verwachten.

Levering binnen een dag, goed verpakt, goede service tegen een zeer goede prijs. Gedetailleerde update orderstatus incl. track & trace. Zeer tevreden.

Toppertje.

Snelle service (ondanks het corona virus). Zoals altijd snel, en compleet. Ben heel tevreden.

Vriendelijk en snelle levering

Telefonisch contact gehad voor info. Erg vriendelijk geholpen. Bestelde producten snel in huis.

Snel antwoord en super snel geleverd

Altijd tevreden geweest de laatste bestelling niet.

Mijn vorige bestelling was niet meer van dezelfde kwaliteit. Ik heb jullie daar een e-mail voor gestuurd. Dan bij mijn laatste bestelling nog eens een opmerking van gezegd. Tot op heden heb ik echter nog geen antwoord gekregen van jullie. Ik hoop dat deze bestelling van betere kwaliteit is. Mvg Dedrie Ann.

Goedkoop en speciaal kattenvoer

Mijn kat moet afvallen. Daarvoor kreeg ik van de dierenarts Specific Kat Weight Reduction voer mee. Mijn kat moest een kilo afvallen want ze was in een jaar tijd 7 ons aangekomen. Van 5 naar 4 kilo is best veel. Ze heeft er dan ook lang over gedaan, maar ik heb nu geen mouwen poes meer in huis hoewel ik het idee heb dat ze nog steeds trek heeft. Ze heeft nu haar streef gewicht bereikt maar desondanks geef ik haar nog steeds dit voer. Kan haar af en toe iets tussendoor geven.

Een webshop die doet wat het beloofd

De 1ste keer dat ik bij Petmarkt.nl iets heb besteld. Mooie, en duidelijke webshop en niet duur. Na bestelling en betaling een keurige mail, en binnen 1 dag bij aflevering een nette factuur.. Kortom... zeer tevreden!

Vlot geleverd

Mijn eerste kennismaking met Petmarkt kan ik met een zeer positieve beoordeling vermelden. De prijs van de producten is redelijk, de communicatie omtrent de bestelling en levering is uitstekend, de verpakking is naar volle tevredenheid net zoals het tijdsbestek van levering. Wanneer ik weer iets nodig heb, zal ik Petmarkt.nl zeer zeker in mijn prijsvergelijkingen opnemen. Bedankt Petmarkt.nl!

Super snel vraag beantwoorden en snelle levering

Snel goedkoopste en zoals beloofd

Voor de eerste keer sanimed hondenvoer besteld. Dit was online de goedkoopste. De levering is snel en zoals gecommuniceerd. Ik bestel hier volgende keer weer.

Goede prijs en snelle levering!

Mijn eerste keer dat ik hier wat bestelde, maar is prima bevallen. Een goede prijs en ik had het produkt zo in huis.

Snel geleverd voor een vriendelijke prijs. Zeer tevreden.

Snelle levering.Prettig. Goede prijs.

Snelle levering.

Goede prijs, goede levering, goed product.

Goed verlopen

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Alles goed gegaan.,

Snel en betrouwbaar

Kunnen snel leveren. Daarnaast werkt de Track & Trace fantastisch!

Goede service goedkoopste prijs

We bestellen hier altijd ons hondenvoer specific large dogs. Altijd goede levering en altijd bijzonder goed geprijsd. Een aanrader dus.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.