Always speedy, excellent service

I have used Petmarkt.nl to buy food, toys and litter material for my cat. There is a great choice, including breed-specific products, and everything always arrived on time and in perfect condition.

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

perfect !!!!!!!!!!!!!!!!!

snel en beste service

Bijna helemaal tevreden

Jammer dat ik geen herhaal stickers en bijsluiter had bij 4 doosjes advantix. Heb de info moeten zoeken via Google. Voor de prijs hadden jullie het er wel bij mogen doen

prima service en komt afspraken na.

Ik bestel nu altijd mijn voer via petmarkt en ben zeer tevreden over levering en service.

helemaal goed

super service

snelle levering, behulpzame klantenservice en alles prima in orde.

Bestel al bijna een jaar bij deze dit bedrijf, snelle levering,prijs is goed . Ga zo door

Goede levering

goeie service

goede service snel gelevererd

Aanrader!

Geweldige service, vriendelijke communicatie, snelle levering, jullie hebben er een klant bijgewonnen!

Duidelijk en snel

Zoals altijd: duidelijke website, eenvoudig bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en snelle levering. Top!

Snel en niet duur

De helft goedkoper dan de Dierenarts

Super snelle levering

Goede bediening

Weer een perfecte levering

Bestel ca. ieder half jaar een grote zak voer en tot nu toe is iedere bestelling perfekt verlopen. Van betaling tot levering, je wordt netjes op de hoogte gehouden en met een account bestel je gemakkelijk opnieuw. Aanrader.

snel geleverd

mijn hond Boomer is er blij mee

Door de corona crisis duurde het iets langer dan normaal. Dat had ik al verwacht daarom alvast optijd besteld. Maar weer supwr blij met het dieetvoer!

Ondanks het corona virus het voer snel in huis. Ze houden je goed op de hoogte van de bestellingsupdates. Voer is ook goedkoper dan op menig andere plek.

super

ondanks het Corona virus toch het dieetvoer voor mijn trouwe hulphond de volgende dag binnen! Ook nog eens goedkoper . Kom zeker terug!

Goede service.

Super snel bezorg ,en goed verpakt

Vlotte afhandeling

Uitstekende service

vertraging en nog niet ontvangen

21 maart een mail gekregen dat er vertraging is dat het waarschijnlijk maandag binnen zou zijn en dan verzonden zou worden. Link van Postnl dezelfde dag van de mail ontvangen (21 maart) maar zonder dat het artikel er is. Niets meer vernomen van het bedrijf en nu ontvang ik verzoek tot review. Deze kan dan niet positief zijn jammer genoeg. Hopelijk krijg ik snel een update en komt het artikel nog snel binnen bij mij.

Snelle levering en goede prijs!

Goede webshop, kom zeker terug!

Snel, vriendelijk, goed verpakt

Werd op de hoogte gehouden vanwege de vertragingen door het Corona virus. Toch snel de producen ontvangen.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.