Gewoon heel tevreden

Keurig op tijd en snelle levering

Snelle levering en goeie prijzen

Snelle levering en goeie prijzen

Snelle levering en goede prijzen

Super service snelle reacties op vragen, snelle levering. Alleen maar positieve ervaring!

Het voordeel van Internet

Hondenvoer kopen is niet moeilijk, maar het spul is wél zwaar... Wat is het dus prettig dat spul thuis afgeleverd te krijgen en dat lukt via deze firma prima! Ik geef toe op dit punt dus steeds luier te worden, maar daardoor heb ik wél meer dit om met de hondjes te wandelen...😉

Wederom perfect

Supersnel en beleefd! Geweldig!

Snelle afhandeling van de bestelling & heel gauw geleverd & goed geprijsd

Zeer goede en snelle dienst

Zeer goede en snelle dienst, Verkoper aan te bevelen

Zeer goede eerste kennismaking.

Goede service, vriendelijke medewerker, goed meedenken. Snelle levering.

Prima sercice

Bestelde voorheen bij zooplus maar die heeft er voor gekozen om met dpd in zee te gaan als bezorger en dan kun je niet aangeven wanneer je het geleverd wilt hebben. Bij Petmarkt heb je deze keuze wel, snelle levering en prima verpakt en nog goedkoper dan Zooplus m.a.w een aanrader en voor mij zeker een blijvertje.

Uitstekende levering op de afgesproken tijd

Ik kreeg direct na bestelling duidelijk levertijd door.. prima verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering goede web site. 👍

Zoals boven genoemd.

geweldig

Prima site,snelle levering,heel gunstige prijs.

Goede prijzen, snelle levering

Product aan een goede prijs en snel geleverd. Erg tevreden.

Vlotte levering!

Goede producten, snelle levering.

Uitstende service

Heb speciale hondenbrokken nodig. Hebben zij op voorraad en een stuk lager geprijsd als bij de eigen DA. Sneele levering na bestelling, top !

Heel tevreden.

Snelle service, ik bestel een aantal jaren hondenvoeding. Het bevalt me goed. De site is overzichtelijk en de bestelling is na 1 of 2 dagen thuis. Als het niet in voorraad was, werd ik gebeld dat het wat langer duurde en of dit een probleem was.

Snel en voordelig!!

Super snel geleverd, altijd, en de goedkoopste van ons voer, blij mee, bestel er altijd!

👍

goed product

heel goed

snelle levering en correct afgeleverd als gevraagd

Keurige snelle afhandeling en levering

erg tevreden

Prima altijd netjes verpakt.

goed en klantvriendelijk bedrijf

Snelle levering en goede prijs

correcte service

Bestellen gaat gemakkelijk, we worden voldoende geinformeerd, kunnen altijd aanpassingen doen en geleverd op de afgesproken dag en tijdstip. Geen opmerkingen te noteren

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.