Keurige snelle levering alleen de doos van de vlooien druppel pipetjes was beetje ingedrukt. Maar denk dat Dit eerder aan de pakketbezorger lag dan aan jullie....

in orde

goeie website

Superservice

Netjes te woord gestaan over mijn bestelde product. Snelle service. Netjes verpakt. Een stuk goedkoper dan alle andere aanbieders.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goede service en scherpe lage prijzen. Topbedrijf.

Zeer tevreden met snelle levering

Super verzorgd

Goede en snelle levering en prijs bewust.

De goedkoopste... snelle levering ...

Eerlijk mensen ! De levering klopte eens niet en na een telefoontje zonder discussie โ€˜s anderdaags de rest v d bestelling geleverd ... missen is menselijk ... alle begrip ... en zeker omdat het op de correcte manier werd opgelost ๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

De beste en goedkoopste!! Zeer tevreden!

zoals gebruikelijk, snelle levering.

Een super tevreden klant

Alles verloopt uitstekend

Prettig. Snel en accuraat

Bestelling, betaling en bezorging verliepen steeds voorspoedig.

Snelle en nette levering.

Positief! Kom zeker terug.

betrouwbaar

Snelle levering, goede prijzen. Vraag over voeding, over gebeld, meteen een adequaat antwoord. Bestel hier graag!

Super snelle levering

Ik bestel al een paar jaar speciaal hond eten brok en vlees en mijn hond doet het er goed op, postmarkt is de goedkoopste die ik kon vinden. Vandaag besteld en 1 a 2 dagen later in huis.

Beste prijs, snelle levering

Voor speciaalvoer voor onze hond gezocht naar beste prijs en kom zo bij petmarkt uit. Levering volgens afspraak en gratis. Zoals verwacht.

Heel fijn dat ik deze speciale kattenvoer van Hills gastrointenital Biome, een nieuw product nu ook

Nu ook online kan bestellen en hiervoor niet speciaal meer naar de dierenarts hoef! verder scheelt het ook nog in de portemonnee

Bijna perfect

Op tijd Netjes Goed verpakt Snel Duidelijk

Top bedrijf

Goed advies als nodig is snelle levering zeer tevreden

SUperPetMarkt

Makkelijk in bestellen, betalen en super snel thuis! Onze dank en een poot van de honden Daisy, Reus.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goed en snel

goede service en snelle levering

Via internet makkelijk te bestellen en betalen. Het bezorgen is goed geregeld. Post NL geeft bericht wanneer bezorgd gaat worden.

Super snel en correct zoals altijd!

Is de beste online-pagina waar ik mee werk. Vandaag bestellen in Belgiรซ en morgen al aan de deur! En tegen de beste prijzen! Ik ben en blijf fan!

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dรฉ dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.