Alles super van bestelling tot aflevering.

Vooral de emails na de bestelling geven een goed gevoel

Dieetvoer gekocht voor onze hond. Dat werd super snel geleverd!

Super snel en goed

tekst staat in vorige mail

Prima voer. Zie vorige mail

Zoals altijd keurige levering

Snelle perfect levering op vooraf aangegeven termijn.

Snel in huis en niet duur

Tweede keer 'n zak renal dieetbrokjes besteld die niet overal verkrijgbaar zijn. Zelfs tussen Kerst en Nieuwjaar toch snel in huis. Goede communicatie over de verzending en bezorging.

Goede prijs, snelle levering

29 december s avonds besteld. Oudjaarsdag nog geleverd. Top.

Koop al een hele tijd hier het speciale dieetvoer voor onze viervoeter. Hier het goedkoopste! Snelle levering, top!!

Top service!

Heel goede service, snelle levering en mooie prijs voor merk hondebbrokken.

Is zeer goed en prima prijs

topleverancier !

heel goedkoop hondenvoer snelle levering, ook in het weekend en rond de kerstperiode goed verpakt

Snelle levering, goede prijs

Goed , goedkoop en snelle levering

Aanrader

Ruim assortiment dieetvoeding hond, ook het laatste nieuw. Zéér snel geleverd ( bij mij 's anderendaags) , ondanks drukke periode feestdagen. Concurrerende prijzen, koopwaar stevig verpakt.

Zeer goed.

Goede prijs en snelle service.

goed erg tevreden

Ik ben altijd tevreden over de zending. Op tijd en goed verpakt

Topservice

Snelle levering 👍🏼

Goede service, snelle levering.

Efficient snel en betrouwbaar

Gewoon goed en duidelijk.

Zeer correct.

Bij een bestelling díe je doet maar het product is niet voorradig wordt je zeer snel op de hoogte gebracht. Altijd ook snelle leveringen. Ik heb van petmarkt.nl totaal geen klachten altijd alles zeer netjes geleverd.

Prima webshop

Ik heb Sanimed voor mijn kat gekocht, alleen bij deze webshop was deze zonder verzendkosten; ook de prijs van het voer was de laagste, dus top!

Gewoon top

Besteld en snel geleverd.

Goed, snel en correcte prijd

Profenden is niet overal verkrijgbaar maar Petmarkt heeft het beschikbaar. Correcte prijs en binnen de 24u geleverd. Prima

Nooit nare of trage leveringen. Altijd snelle levering.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.