Goede service en snelle levering

vlugge verzending

kwaliteitsvolle producten zeer snelle verzending

Teleurgesteld

Mijn bestelling gaat altijd goed, tot nu..ik had gevraagd dinsdagavond te bezorgen en daarvoor 1.50€ extra betaald, toen kreeg ik bericht dat mijn pakket vertraagd was en woensdagavond zou worden bezorgd, echter ik was niet thuis en nu kan ik het ophalen op een centraal afhaalpunt, prima maar dan klopt die 1.50€ extra ook niet meer en die krijg ik niet terug, conclusie..ik zal er volgende keer echt wel weer bestellen, ik geef echter geen voorkeur aan, betaal dus ook niet extra en als ik niet thuis ben haal ik mijn pakket gewoon op!

Mooi in orde zoals altijd!

Vlotte bestelling en levering! Heb de site al aangeraden bij veel vrienden! Houden zo!

Snelle correcte levering !

De ene dag besteld, volgende dag keurig verpakt in huis ! TOP !!

uitstekend

's Morgens besteld volgende dag reeds afgeleverd. Prima service.

Supersnelle levering in keurige verpakking.

Artikel is goed te vinden op de website en wordt echt supersnel geleverd in een keurige verpakking!

Super vlug is de bestelling bij mij thuis, in één woord TOP

Vlugge thuisbezorging in één woord TOP

super

super kwaliteit, scherpe prijs en super snelle levering!

Altijd Top!

Bestel 3a4 x per jaar blaas dieet brokken en soms zakjes nat voer voor onze hond. Binnen 2 dagen in huis!

Perfect in alle opzichten

Aanbod producten, prijs, verpakking, opvolging bestelling en levering verdienen zeker een uitstekend

Goede communicatie, snelle levering

snel en gemakkelijk

snel en gemakkelijk

super

Goede service snel in huis

Supersnel en goedkoop!

Goede service, voor 16:00 besteld is andere dag in huis.

Vlotte correcte levering

Aanrader!

Het voer wat ik nodig had was hier goedkoop. Dus ik heb eerst gebeld of het überhaupt wel klopte en of het wel bestelbaar was voor particulieren. Het betrof een veterinair-brok. Wat een vriendelijke/behulpzame dame aan de telefoon. De zak voer is zeer netjes bezorgd. In een overdoos verzonden i.p.v. alleen de zak met een label. Erg blij mee met dit complete plaatje. En al aangeraden in m’n bekendenkring.

Snelle en correcte levering en ook nog een concurrerende prijs.

Mijn bestelde Neutered voeding is niet bij iedere webshop verkrijgbaar en van de webshops die deze voeding wel hebben, was Petmarkt het voordeligst. Bestelling werd snel geleverd. Kortom, lallen naar tevredenheid.

Eerste keer besteld en goed op de hoogte gehouden. Net bezorgd, dus prima.

Super.

Bestelling is steeds in orde, je wordt steeds op de hoogte gehouden waar en wanneer je pakket aankomt.

eerst keer besteld de afspraken die gemaakt worden komen ze na dus goed

Lage prijzen en vlotte levering

Door de lagere prijzen als bij de concurrentie was de keuze snel gemaakt. Doordat de levering ook nog eens vlot verliep zal ik vanaf nu altijd alles bestellen bij hun

Snel geleverd en hele lage prijzen! Perfect

prima gelijk altijd

snel besteld en correct geleverd

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.