Snelle levering en beste prijs: al 1 jaar een zeer tevreden klant!

Duidelijke site, goed product, goedkoopste prijs in vergelijking met andere leveranciers en vooral: vandaag besteld, morgen in huis!!

Fijn dat jullie producten verkopen die zeker voordeliger zijn bij jullie dan bij onze dierenarts. En nu zelfs nog thuisbezorgd ander moet ik het ook zelf nog gaan ophalen met de auto.

Super snelle levering voor een goedkope prijs

Deze keer besteld en de andere dag geleverd!

Goed geleverd en mooi op tijd

Goed ingepakt en mooi op tijd

Snel en voordelig!

Ik bestel elke maand sanimed voor mijn hond, en ben zeer tevreden. Snelle levering en voordelig

Super snel en voordelig, gaan we vaker doen

Super snel en voordelig, gaan we vaker doen 😄

Volgende dag geleverd en goedkoper dan andere sites

Altijd een prima ervaring!

Snelle levering en goede prijzen, zeker aanbevolen!

Super tevreden, kan niet verbeterd worden

Altijd super tevreden

Hele snelle levering en veel goedkoper dan andere leveranciers.

Snel en goedkoop

Uitstekend.

Goeie service en beste prijs 👌

👌

Makkelijk, snel, veel goedkoper

Overzichtelijke site, vandaag besteld morgen in huis. Onze kat heeft dieet voer wat op deze site 16 euro goedkoper is dan bij onze dierenarts. Top

Goede dieet voeding voor onze hond en voordelig

Snelle levering en goedkoop

altijd snel ,netjes en goed!

prima producten snel en goed

Goedkoopste!!!!

Voor 15.30 uur besteld, de volgende dag in huis. Super!!!!

De goedkoopste en het snelst in huis

De goedkoopste voor dieetvoer en de volgende dag al in huis zonder verzendkosten.

Goeie service en beste prijs

Goeie service en beste prijs

Prima, goede prijs snelle levering

prima service

goede service en goede prijs

Geweldig makkelijk.

Sinds ik mijn hondevoer bij petmarkt bestel is het een stuk eenvoudiger geworden. Ik hoef niet meer na mijn werk eerst voer te halen, maar het staat al klaar thuis. En dat alles voor een goede prijs.

goed en snel, voordeling

Eerste ervaring is goed

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.