Snelle levering!

Aangezien het sinds kort duidelijk is dat onze hond speciaal voer moet hebben en dit best prijzig is ben ik op zoek gegaan naar waar het in ieder geval iets voordeliger is dan bij de eigen dierenarts. Petmarkt was een van de voordeligste in combinatie met snel beloofd levering. Ook die belofte zijn ze heel goed nagekomen, de volgende dag hadden we het in huis waardoor we nu weer even vooruit kunnen. Top!

Geweldige snelle service!

Hele goede ervaring met petmarkt...altijd goed verpakt en ontzettend snelle service! en de webshop is heel gebruiksvriendelijk!

betrouwbare website, goede levering

Ik bestel al lange tijd bij Petshop, en geen enkele negatieve ervaring!

Prima in orde!

Het is dik in orde met deze firma. Het moest voor mij 1 dag later, geen enkel probleem. Ga zo door!

aangeven wat op voorraad is

Bestelling geplaatst en ik was in de veronderstelling dat het de volgende dag geleverd zou worden. In de loop van de dag kreeg ik een mailtje dat het niet op voorraad was en dat het in de loop van de volgende week zou worden geleverd. Gebeld om de opdracht te annuleren, maar dan kreeg ik pas met 5 werkdagen mijn geld terug, dus dat schoot ook niet op. Omdat ik het product nodig had, maar naar de dierenarts gegaan om het tegen een veel hogere prijs te kopen. Om irritatie te voorkomen voortaan op de site aangeven dat een prijs niet meer tijdelijk aanwezig is, zodat de klant het bij een andere site kan bestellen.

Vlotte levering, product aan scherpe prijs!

Zoals steeds een zeer scherpe prijs voor het product dat ik nodig had! Ondanks het feit dat het product niet op voorraad was, had ik het de 3e werkdag na bestelling!!

Levering verliep door derden stroef, maar door Petmarkt zeer goed opgelost

Besteld op een woensdag ,maar levering haperde door vervoerder, maar zeer goed door Petmarkt opgelost, door nogmaals het bestelde produkt weer aan de bode aan te bieden na het weekend en direct de andere dag op dinsdag werd het artikel wel geleverd. TOP!

snelle service en behandeling van de bestelling, ga zo door!

snelle service en behandeling van de bestelling, ga zo door!

2 Producten (tijdelijk) niet leverbaar ZEER GOED opgelost Nu ( 3 dagen na bestelling alsnog geleverd) 👍👍👍👍👍

correcte afhandeling, snelle levering, lage prijzen

Betrouwbaar

Snelle correcte levering, scherpe prijzen. Alom heel tevreden.

Geweldige service

Alles was aanwezig en snelle levering en een goede prijs.

goede service, duidelijke communicatie.

Goede prijs, snelle levering, prima producten, juiste verpakking. Levering op maat!

Gunstige prijs, opvolging bestelling en correcte snelle levering in een stevige goed gesloten verpak

Beter is niet denkbaar

Goede prijs en snelle bezorging

Snelle levering , goede service!

Snelle levering,goede producten

S,middags besteld en het medicijn de volgende dag al in huis!

Erg vriendelijke klantenservice, ik werd gebeld over mijn bestelling of het allemaal wel klopte, vond ik erg netjes en professioneel. Heb zelfs 3 leuke sleutelhangertjes erbij gekregen in de vorm van een bot dat licht geeft, erg leuk! Kan ik aan de tuig van mijn hond hangen als we ‘s avonds wandelen. Ben heel tevreden.

er was iets mis gegaan, maar dit werd vriendelijk opgelost.

Zeer goede service

Zeer goede service, overzichtelijke website en zeer snelle levering

Duidelijk en klantvriendelijk,en snel bezorgd

Prima altijd goed gegaan

Helemaal prima

Buitengewoon meelevende dame aan de telefoon gehad toen Post.nl zei dat het bezorgd was en dus niet hier geleverd. En meteen actie!!Bestelde producten gewoon goed! Aanrader

blik en brokken besteld bij hun, levering volgens afspraak, prijs is zeker okay, aanrader

Makkelijk bestellen, snel geleverd en goede prijs

Geen gesjouw met hondenbrokken, makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en een snelle levering.

Snelle afhandeling van de bestelling

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.