Fantastisch!

Voortaan haal ik er bij u wat ik voor mijn huisdier zou ik noodig hebben...

Fijne servers

Snel in levering en klachtafhandeling

De leveringen gaan altijd snel. Daar is in de 5 jaar klantzijn niets op af te dingen. De klachtafhandeling verdient nu wel extra aandacht. Vrijdagmiddag laat bleek de hoeveelheid voer van 2.5kg i.p.v. 12.5kg geleverd te zijn. Een belletje bleek voldoende om de prijs om te rekenen en het verschil te retourneren. Het bedrag stond de maandag erop al op de bankrekening. Bijzonder plezierig en snel afgehandeld.

geweldig!

fijne overzichtelijke site.. en ontzettend snelle bezorging... pakket kun je volgen...

Altijd snel en zonder poespas

Goede prijs, snel en is nog nooit niet giedgegaan in de afgelopen 6 jaar !

Snelle service geen bezorgkosten top!

Wij zijn heel tevreden

Clear, Fast, Accurate

Clear website Fast delivery Accurate product delivery

De bestelling was snel binnen. Daarnaast is het speciale kattenvoer wat ik nodig had ook nog beter betaalbaar dan bij andere.

Gewoon goed

Snelle levering,goede klantenservice.

Zie boven

Vlotte bezorging

Alles voor een dieetvoer voor je hond en snel in huis! super!!

Ik had een dieetvoer nodig voor de blaasstenen van mijn hondje en hier kun je alles kopen, tevens snelle verzending, dus volgende keer koop ik hier weer!

In goede staat en quickly bezorgd...top!

De maandelijkse bestelling voor voer voor onze Dogg is tot nu toe (2 jaar lang) altijd tijdig en goed verpakt bezorgd....met dank aan de mensen van Petmarkt en de jongens die hier bezorgen...

gebruiksvriendelijk

vlot te bestellen

Goede levering

Goede prijs

Goede service en de beste prijs na veel zoeken op internet

Aaaa

Meest voordelig én een snelle levering!

Via Petmarkt hebben we voor onze bengaal Mauro voer besteld; Van Royal Canin Satiety brokjes en zakjes natvoer. Hier is het niet alleen het voordeligst, scheelt echt veel maar ook was het een super snelle en goede levering! Een aanrader om hier te bestellen dus!

Goed product en snelle levering

Het bestelde product was goed verpakt en snel geleverd

Fijne webwinkel, overzichtelijke en duidelijke site, makkelijk te bestellen, genoeg betaalmogelijkheden, goede prijs/kwaliteitverhouding, zeer snel geleverd en goed verpakt. Kortom: zeer tevreden.

Zoals altijd top producten en snelle verzending

prima en vlot

prima webshop en fijne klantenservice

Leuke prijzen, goede service, snelle levering.

Snel en compleet

Nooit eerder hier bestelt. Dus altijd even spannend maar de 1 e bestelling wegens prijs en netjes snel binnen en de juiste producten! Top

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.