Laden reviews...
109 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral snelle levering en een goede prijs-kwaliteit. Klanten waarderen ook de duidelijke communicatie en de betrouwbare service. Hoewel er enkele klachten zijn over vertragingen of ontbrekende items, worden deze problemen meestal snel opgelost. Over het geheel genomen is de ervaring positief en komen klanten graag terug.
Bestelling komt netjes binnen, indien niet voorradig een mail.
1 March 2026
Tina
Eindhoven
Ik ben tevreden!
8 February 2026
Geny
Nord Brabant
Goede prijs en snelle levering. Ik bestel graag weer!
7 February 2026
Patricia
Zoetermeer
Goede service!
6 February 2026
Marianna
Den Helder
Snelle levering, net als eerdere bestellingen. Hoewel jammer dat in eerste instantie een verkeerd artikel werd geleverd, is dit zéér snel opgelost. De volgende dag al ontving ik juiste artikel met een retourformulier voor het foutieve artikel. Top!
5 February 2026
Martin
Sittard
hadden precies wat ik zocht. Goede prijzen. Snelle verzending!
5 February 2026
HM
NUMANSDORP
Na binnenkomst pakket en controle ontdekte we dat er ipv 10 maar 1 navelklemmetje in zat . Na verzending van een mail 10 nieuwe opgestuurd . Klacht zeer netjes afgehandeld
9 January 2026
Gerrie
Turnhout
Goede prijs en snel geleverd.
7 January 2026
Eveline
Heerlen
7 January 2026
Monique
Oostvoorne
Wij voeren onze hond Forza10 echo active en ze doet het daar erg goed op (ze is een ex schuur/fokhond en kwam met oa. 2 zeer ernstig onstoken oren uit haar situatie). Na 3 maanden dierenarts behandeling en Forza brokken gaat het nu geweldig goed met haar! Levering is altijd snel (afhankelijk wanneer je besteld uiteraard - doordeweeks of in het weekend), binnen 2 dagen in huis.
6 January 2026
Marjolein
Olst-Wijhe
Zie hierboven
4 January 2026
Fjj
Emmen
Het komt vaker voor dat het bestelde niet op voorraad is en de verzending dan langer duurt dan op de website is aangegeven (na 1 tot 3 werkdagen). Het deel van de bestelling, dat wel in voorraad is, wordt dan ook aangehouden. Na telefonisch contact (ze zijn goed bereikbaar) wordt wel goede service verleend. Ik hoop toch dat accuraatheid weer op oude niveau terugkomt.
3 January 2026
Zeist
7 December 2025
Christa Briels
's-Hertogenbosch
Snel bericht ingepakt keurig verpakt En alles in orde
7 December 2025
Milly
Almere
Keurig en netjes verpakt aan honden brokken
6 December 2025
Gerda
Snelle verzending
6 December 2025
M
Zevenhoven
prettig en zorgvuldig geholpen.
4 December 2025
Cees
Geleen
goed en een snelle levering
3 December 2025
Nelly
Helvoirt
Goed product, redelijke prijs, snelle levering en goede communicatie.
Betty
Vierhouten
Erg prettig bij Petmarkt online te bestellen, de service is helemaal Top. Medewerkers zijn erg behulpzaam en geduldig. Ik heb hier een hele goede ervaring mee en zal er zeker mijn bestellingen blijven doen!!
Adrianna
Utrecht
snelle reactie en goede service snelle levering
Jolanda
Schaijk
Prettig contact, snel geleverd.
B.
Almere
Watvje besteld is van goede kwaliteit en snel geleverd
Johan
Nieuwegein
PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier.
Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.
Meerheide 270
5521 DW Eersel