Duidelijke website, en super snelle levering, top !!

Fijne website en een snelle levering.

Super netjes gegaan, in huis op aangegeven moment

Positief. Product voor scherpe prijs en vlot in huis, vooral in huis op moment dat gezegd was, dat is fijn. Wel gek dat mijn product ineens van een andere partij (een dierenartsenpraktijk) kwam, maar dat zal het petMARKT idee wel zijn wat ik niet van tevoren wist.

Heel fijn om hier te bestellen.

Alles wat ik tot nu toe besteld heb is binnen een paar dagen binnengekomen. En tegen schappelijke prijzen.

Makkelijk. Estelle, netj3s bezorgd

Het was makkelijk om te bestellen, jammer dat de levertijd wat langer is

Snel geleverd voor een goede prijs!

Zoals hier boven

zeer snelle levering

Doen wat ze beloven.

Snelle levering.

Snelle levering, maar het pakje had ook in de brievenbus gekunt en dat is goedkoper en ik hoef dan niet thuis te blijven voor de bezorging. .

Zeer snelle verzending

Elders best wel dure blikken. Petmarkt is goedkoopste en gelukkig iets beter betaalbaar.

Was verkeerd voer geleverd. Gebeld en meteen actie ondernomen en meteen het juiste voer geleverd.

goede service

artikel heel snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en fijne prijzen.

Ik moest over op ander voer en kreeg goed advies. Ook de prijzen zijn hier prima. En ook een hele snelle levering.

Netjes ingepakt,op afgesproken datum en tijd geleverd.

Snel verzonden

Ondanks dat er op de website stond dat de verzending 2-3 dagen zou duren, werd het pakket al de volgende dag geleverd.

Supergoede en snelle service.

Ik bestel hier altijd. Snel en goedkoop.

Goede prijs kwaliteit verhouding en goede service

Hele fijne klantenservice en goede prijs kwaliteit verhouding. Helemaal top!

Snelle, goede levering

Dit is mijn tweede bestelling bij deze webshop, en weer ben ik zeer tevreden. Ondanks het feit dat de webshop aangaf dat er maar één zak op voorraad was en de levertijd daardoor een paar dagen langer kon duren, had ik beide zakken na anderhalve dag al binnen. Goed verpakt in een stevige doos inclusief luchtkussens voor extra bescherming.

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd. Ik ga hier vaker bestellen.

Iets goedkoper. Snelle service

Mijn eerste online bestelling geplaatst bij Petmarkt.nl. Ging heel makkelijk en snel ontvangen. Alles netjes verpakt. En tegen normale prijzen.

Goede snelle service

Bestelling snel in huis, en werd goed op de hoogte gehouden.

Levering

Snelle levering en de goedkoopste op dit moment met Sanimed atopy hond!

Snelle correcte levering

Andere leveranciers waar ik eerder zymosan voor mijn hondje bestelde veranderden na bestelling de levertijd met ruim een week , volgens hun problemen met zymosan die iedereen zou hebben, bij petmarkt besteld en de volgende dag keurig geleverd

Makkelijk bestellen, snelle levering en goed verpakt!

Zie bovenstaande

Alles prima

Alles was perfect. De prijs, de snelheid van verzending, alles netjes ingepakt. Kan niks zeggen wat minder goed zou zijn.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.