Supersnel

Altijd probleemloze ervaring met Petmarkt, besteld, betaald en de volgende ochtend staat de chauffeur al voor de deur.

Goede service, snelle levering

Snel geleverd, ik bestel hier de volgende keer weer opnieuw

Prijskwaliteit is prima

Sinds alle prijzen gestegen zijn, is de hondenvoer gelijk gebleven in tegenstelling van de dierenartsen, die prijzen stijgen de pan uit. Ook is de levering op tijd.

Ik kan hier de producten kopen voor mijn hondje, de royal Canin urinary voor blaas problemen, struvieten. En de snacks van trovet ook speciaal voor blaas problemen, en de prijs is teminste normaal, vergeleken met andere sites die erg duur zijn. En super snelle levering,. Besteld en vaak de andere dag al in huis.

Snel en goed

Goede producten, veel goedkoper dan bij de dierenarts. Snel geleverd.

Zeer. Goede service.

Steeds stipt geleverd.

Duidelijke site, scherpe prijzen en snelle levering! Ze zijn goed bereikbaar en geven kundig advies.

Makkelijk om te bestellen, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en snelle levering

Vlotte levering en reactie op vraag van product via email

Vlotte reactie op vraag over het product via email.

2 Bestellingen zijn perfect verlopen.

Overzichtelijke en uitgebreide site. Mogelijke verlating van levering wordt goed aangegeven. Desondanks werd het ‘s anderendaags geleverd. Opvolging van levering verloopt zeer goed.

Altijd alles super snel geleverd . Ook in België.

Snel geleverd goed product !

Goede zaak snelle levering en goed product . Zeker een aanbeveling !

goede ervaring

kreeg waar ik voor betaalde goed produkt , het enige van nog iets beter zou kunnen als je iets bestelt ivm Medische gebruiks artikel zou het iets eerder bezorgt mogen worden ,bevoorbeeld vandaag bestelt morgen in huis .had Medical Pet Shirt besteld zou dat ik afwisselen kon na de operatie hond , zeer goed bedrijf geen klachten

Mooie prijs zeer snelle levering

Heel snel bezorgt wat heel prettig heb er varen

Hondenvoer voor een concurrerende prijs! En altijd op voorraad. En tot slot het product wordt altijd zeer snel geleverd.

De goedkoopste leverancier, goede communicatie, snelle levering. Ik bestel de volgende keer weer bij Petmarkt!

Ideaal

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Prima spullen, snelle levering. Wij blij en de hond blij!

Bestelling plaatsen en binnen 2 dagen geleverd

top

Goedkoop en snelle levering

Voor het eerst bestelt bij Petmarkt. Produkt was goedkoper dan bij andere aanbieders. En was blij met de snelle levering. Op woensdag besteld en vrijdag binnen. Weet zeker dat als koningsdag een normale dag geweest zou zijn, ik het dan binnen had.

Geweldig !

Goede prijsverhouding.

Ruime keuze aan honde voeding. Overzchtelijk online shop.

Super goed en goedkoop

Was goed geleverd wat nodig heb

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.