Prima! Snelle verzending

Hondenvoer besteld en snel ontvangen. Site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Ik kan makkelijk mijn artikel vinden voor een redelijke prijs en wordt snel geleverd!

Keurig op tijd geleverd

Komen na wat ze beloven, prima voer!

Drama met postnl,petmarkt pakt het goed op

Mijn eerste ervaring met petmarkt. Eerder verstuurd dan aangegeven. Alleen postnl maakt er een zooitje van door het niet af te leveren, maar teug te sturen. Voor het pakket terug was bij petmarkt stuurde ze het opnieuw. Wederom verzuimde postnl om het af te leveren.. De hulp van petmarkt was super. Al met al het tweede pakket wel in handen gekregen

Ongelooflijke service = snelheid levering.

Zoals Bpost zegt over een prior in België..."Vandaag gepost...morgen besteld". Alleen doet Petmarkt het nog straffer. Zij spelen dit klaar in dezelfde tijd, maar van Nederland naar een Belgisch adres. Chapeau. Bovendien heb ik, ondanks een lichte prijsopslag, hetzelfde product, nergens goedkoper kunnen vinden. Nog eens een pluim er bij.

Supersnel

De prijs van de producten is scherp en de levering zeer snel!!!

Super snelle en goede levering

Goed voer voor goede prijs

Goede prijs, volgende dag in huis, alles conform afspraak.

prima en goed

ik vind het een fijne service en snel

- betaalbaar - zeer vlotte bezorging - zorgvuldige, stevige verpakking: producten komen zonder beschadigingen aan.

Uitstekende service

Vaak artikelen gekocht en mooi op tijd gekregen

Perfect!

Heel scherpe prijsstelling i.c.m. (geen) verzendkosten, snelle levering en degelijke verpakking maken onze terugkeer uiterst waarschijnlijk.

Bestelling vlot binnen

Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Soepele bestelling en levering

Dit is de 2e keer dat ik bij hen bestel. Ik had dringend een supplement nodig voor mijn kat. s' Middags besteld en de volgende dag al in huis.

Gewoon prima

Erg tevreden

Super snel de bestelling gekregen

Prima service en goede prijs

Zie bovenstaande zin.

Goede service, snelle levering

Al meerdere keren bestelling geplaatst en zeer tevreden over traject bestellen, betalen en levering. Ook klantgericht en goede service.

Super service, instant delivery basically

Several times used them, good price, fast delivery, no errors or issues. Awesome, totally recommend

Snelle bezorging, netjes verpakt. Prettige prijzen.

Helemaal top

Speciale voeding voor mijn hond , tegen een goede prijs. en snel in huis (goede service)

Prima ervaring, snelle levering

Nvt

Goede prijs en correcte levering.

Goede ervaring kom zeker terug.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.