Snelle bezorging!

Supersnel geleverd!

Mijn bestelling was er de volgende dag al. Zo blij mee, vooral omdat Zymoral bijna nergens meer te krijgen was en mijn hond dat toch echt nodig heeft. Kortom super scherp geprijsd en snel geleverd !

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk komen wat er op de site goed na

Goede snelle service

Goed product, goede prijs, goed verpakt, snel geleverd

Super behulpzaam en top prijs/kwaliteit

Al 2x een bestelling moeten veranderen langs mijn kant en dat ging heel vlot, snelle aanpassing en terugbetaling. Super vriendelijke en behulpzame medewerkers. En de prijs/kwaliteit op deze site is echt 1 van de beste. Ik heb hier al een paar keer besteld en ga hier zeker blijven bestellen ook. Een echte aanrader! Bedankt Petmarkt!

Snel bezorgd.

Ze doen wat ze zeggen. Prima bezorging.

Bestelling was niet compleet. Keurig en snel telefonisch contact. Dag erna artikel al in huis. Top geregeld

Snel en netjes!

Alles top in orde

Goedkoopste prijs voor Hill's hondenbrokken en snellelevering!

Niet duur en snel geleverd

Ik koos voor deze webwinkel omdat deze mijn product het voordeligste aan biedt. Het product wat ik bestelde was niet op voorraad en zou daarom over ongeveer 3 dagen geleverd worden. Ik ken de deze website niet en durfde daarom niet alvast via Ideal te betalen en koos voor achteraf betalen. Stel je voor dat de levering niet kwam of heel lang duurde... Maar ik had de levering inderdaad heel snel in huis! Dat geeft vertrouwen. Overigens ook fijn dat het achteraf betalen geen extra geld kost!

Bestel en binnen 2 a 3 dg inhuis en is het niet voorradig dan zodra t er is gelijk bericht en als je wilt word t verzonden gewoon lekker duidelijk

Gewoon fantastisch

Ik mailde omdat ik mijn bestelling zo snel mogelijk wilde hebben, kreeg meteen antwoord dat het al verstuurd was, dus de volgende dag in huis!

Glandex tabletten werken!

Mijn reu Sam heeft regelmatig last van verstopte anaalklieren. Nu ik hem elke dag Glandex tabletten geef, heeft hij geen problemen meer en produceert vaste ontlasting. Ik moet ze wel door zijn avondeten mengen, anders wil hij er niet op kauwen.

Altijd mijn producten op voorraad

Alles altijd op voorraad en goede prijs kwaliteit verhouding

Snel

Snel geleverd en goede prijs

Snelle levering top

Grandioos

Redelijke prijs, goede en snelle service. Snel geleverd, kortom : Grandioos!!!

Bestelling goed ontvangen

Prima snelle levering

Goede prijs,snelle levering

Vanuit heldere site, prijsvergelijking on line, vervolgens bestellen en betalen ging alles vloeiend en vlekkeloos bij Petmarkt. Update van het bestelproces wordt zeer zeker gewardeerd. Kortom, no-nonsense en zeer zeker goed om zaken mee te doen.

Prima sevice, snelle levering

Goede prijs voor veterinair hondenvoer. Snelle levering en snelle correctie van een levering die niet klopte.

Iets duurder geworden, reeds nog goedkoper

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.